Followers

Tuesday, May 25, 2010

Girlssss day outing

salamz sume.. semalam tak de hapdet blog , bz sehhh...  biasa la...monday kan.. so hari nie da ok sket..

so i nak update cerita hujung minggu ai.. i bet ramai yg mmg rapat ngan cousin kan.. me too.. kami nie kira da macam adik beradik da.. sangat la closenya .walau macam mana pon jauh nyer kitorang stay , tapi kalau berjumpa and balik kampung sure riuh sekampung .. so last weekend me n my couzy yg avalible decide pi outing reramai  main ice skating n bowling kat sunway piramid ..

nie antara  my couzy n niece ...  baru 20% jer nie.. kalau sume join alamat mmg kena booked lane skating tu untuk kami jerla... ahahaha




us ...








punya la rajin berposing... sampai tak sedar yg lane tu nak kena close untuk cleansing...


so berposing lagi kami ...


tunjuk sket kasut skate...


cam -whoring 


me n my couzy 


ai tak bleh main lelama .. kaki sakit wooo.. lupa nk stratching dulu sebelum main.. adei..  sampai sekarang masih terasa sakitnya..


then after an hour , ingat nk main boling plak.. tapi tak de lane yg kosong lak..  frust sgt...so we decide to go to Alamada bowling center .. dan2 tu jer ambik farrihin kat rumah pengasuh n bawa  pi almanda ...


di Alamanda ,


lane kat alamanda pon penuh gak.. tapi tak de la menunggu lame sampai 3 jam.. 


acara main bowling plak... sungguh heaven ...asyik masuk longkang jerk..




amacam ade gaya tak????




tapi ,cuba korang nengok bebetul,  bola tu pi mana???... ahahahahaha








p/s : pasni harus berlatih main selalu... kalau tak asyik cuci longkang jerk!!

7 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

bestnyer :) kalo reramai jumpe camni mesti meriahkan :)

mama tisya said...

tk reti ler main ice skating...tp suka tgk org main psuing laju2..hah nanti jgn lupa main bowling 12 june kt alamanda ye

fyna said...

i da lame tringin men ice skating =(

niesz said...

syok nye kuar same2 kan..mesti fun giler..da lame rase nye niesz x outing mcm tu..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ayu pun sama tak pandai mian ice skating..kena belajar ngan fira ni...

yatie chomeyl said...

aku nmpk bola tu pi longkang babe ekekekek

MamaDamia a.k.a Haiza said...

lama giler rasanya tak jejakkan kaki kat ice skating Pyramid tu.dulu time sekolah,harus gitu tiap bulan pi meronggeng kat ice skating tu.tapi skang dah tak gi dah...kalau main pun sure jatuh bergolek2 tu nanti...hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...