Followers

Tuesday, May 25, 2010

ahahahahha



ramai da my blog friends yg buat nie.. so i pon nk buat gak... ahahahahha

so funny..sapa nk gelak tu....kali ni i persila gelak my face.. ahahahha ..  korang kalau nk nengok muka korang in 20 yers from now go here!!....


20 tahun lagi i nak check , same tak muka i dalam gamba nie.. itu pon kalau i masih hidup... huhu..


16 comments:

Nana said...

hahah fida, still cun lagi la...kita pun dah buat tadi lawak kan

notti netti said...

Kah kah kah....gila lawak...kerepotnya muka ko fida..kah kah kah.....gelak guling2...kah kah kah.....seyes lawak tak hingat...kah kah kah..mana pergi rutin facial ko..? kah kah kah....

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wah maintain cantek la...

hehe

Momma Mia said...

huhu.. maintain ayu lagi la fid. kene buat gak nih. kene cari gamba dulu

faye said...

masih comel walaupun sudah 20 tahun berlalu ..huhuh

firahadifa said...

nana,

tu la pasal...

nett,
hamboih.. try check muka ko lak???? meh aku pon nk gelakkan gak!

gadis kampung ,

kekekeke... thanks...

momma mia,
thankss..


faye.. kekekeke

firahadifa said...

nana,

tu la pasal...

nett,
hamboih.. try check muka ko lak???? meh aku pon nk gelakkan gak!

gadis kampung ,

kekekeke... thanks...

momma mia,
thankss..


faye.. kekekeke

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ayu pun dah cuba tadi..macam nak tak nak jer percaya....harap2 20 tahun lagi muka kita still sama cam hari ni..tak pun lagi awet muda...

yatie chomeyl said...

still cun lg ko...tp org kat aklu nk tau muka kita camne nti tua, tgk muka mak kita je..ntah aku x tau btul ke x hehe

Hazlina Shahrel said...

hahahaa.. ku pun dah cuba tadi.. tp kak fida masih cun apa.. kedut pun tak byk sgt.. kesan GHC kot.. ekekeeke... kene rajin tepek krim lg la lepas ni.. hhehehehe... kan kak fida..

Hidayah Shafiruz said...

uish! ade iras muke makcik kt kampung kte la..ahaks!

Ieda Al-Habsyi said...

uhuhuh, macam makdatin, insyallah :) eh tapi still cun, ieda nak try gak la, hahahhaa! :)

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

hahahaha..nak wat jugak la fida..

fatin hanani said...

kak fida....x tua sgt lah
hihihi
ok lagi la 2 hihihi
fatin bolh wwat x hihihii

b.O.n.d.a said...

Fida, awat mukO den lebey kurang fida jek nih? huh..saspennnnn =p

Queenin Murni said...

eh, tapi bila dah tua, nampak cam omputih lak. heheheh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...