Followers

Friday, May 21, 2010

Lunch date geng blogger : turn i plak menambah rasa garam dan gula..

i tak tau nak cakap aper... tapi mmg happening giler2... layan je gamba i chilok dari blog2 diorang ek.. i tak bawak camera..huhu.. actually ade sorang lagi nak ikut , janjinya nk jumpa kat seoul garden , tapi bile seoul garden da kena renovate , tak tau nak contact cemaner... huhu...hidayah.. jgn sedey ek.. nanti kite buat gathering lagik, sebab me , nett n ayu da jadi like acara mingguan.. huhu..nanti bagi no tel kat kite ek..













nie la lunch date i mostly every friday ... tapi today ade 2 blogger best menjoinkan
diri  ngan aktiviti kami nie..


mama tisya , suziey


sungguh sopan mereka berposing.. huhu..



kami...



sungguh tekun kami  membaca menu, kalau la kitorang buat cam ni gak kat buku fizik  dulu , bleh jadi professor kami nie...  ahahah



aktiviti kami sebelum makanan sampai gossip , gelak , minum  and posing depan camera





nengok , food da sampai pon sempat posing lagik tue...



nie yg i order , crispy honey bla bla bla ( tak ingat nama).. i makan seketui jerk.. yg lain sume da selamat kat diorang2 nie..



nie  bile dessert sampai... heaven giler.... masih terasa kat anak tekak cekelat moist cake  dia..


punya la tadi rasa masa cepat sgt berlalu , tak sedar da kul 3 , so kul 3 kitorang pon dgn berat hati blah.. tapi sempat gak posing tue.. 






mmg hilang seminggu tension berkerja jumpa diorang nie... syiok!!..sampai  sakit rahang gigiku gelak .. 

nak tau cerita lagi, gi lak blog nett , suziey , ayu , mamatisya , gamba2 nie pon sume i pinjam dari blog diorang.


11 comments:

Hidayah Shafiruz said...

wooo....sedey ooo..dah la simpan perut nk makan byk2 konon, alih2 jumpe notis renovation plak kt situ...xpela..selamat makan (",). Kak, kte bg no phone kt msg fb yek? Kalo tampal kat sini, krg byk plak dpt calling utk servis urut tenaga batin ke aper...hahaha!

firahadifa said...

bukan hidayah sorang jerk.. sume sedey bile akak gitau seoul garden tutup... sebab sume dah simpan perut tak nak makan dari pagi tadi.. huhu..

ok.. nantibagi no tel yer..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hahaha..nampaknya kena komen yg lebih kurang sama ngan blog 4 org lagi tu..

dessert nampak sedap..
makanan marvelous..
yg best dapat rasa aura gathering korang ni..
kalau dekat kita pun nak join ni..

notti netti said...

gendang gendut tali kecapi....kenyang perut sukak hati hahahahhaaah

Ein Frenoz said...

best nyerrr!!

mama tisya said...

mmg tk sedar ms berlalu...mmg rancak masing2 berciter..nk2 si nett ada je buat lawak...sakit tulang pipi dk gelak..nasibaik tklawan gelak meja lg 1 tu..hahahahha...tp mmg keciwa tk dpt mkn seoul garden...dessert tu terbaekkkkkkkkkkk

chugie said...

wa.. seronoknye geng2 blogger tegar ni ye..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

beshnya dapat lepak lunch beramai2 gitu...cam gathering plak kan...kalau dapat tau awal sure kita pun nak join gak....huhuhu coz hari ni mc...malas keje

Hazlina Shahrel said...

fuyooooooo makanan pun sodappp!!! tp dpt gather² lagi sedap kannnnnnn... nak join jgkkkkkkk... hehehehehehee

[-suziey-] said...

weeeee tertinggal ketapi plak nk komen..hiks...ouh i likeeee..syiok la gather2 cenggitu..nnti buat lagi tau..g tpt lain plka..hehe..

mummy_ayu said...

harusla..happening!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...