Followers

Friday, May 21, 2010

sudah 2 tahun


Hari nie genap 2 tahun  farrihin  lahir .... and genap la 2 tahun gak i jadi mommy ..  and.......






ok, i tak tau apa nak cerita, apa nk wish , apa nk pesan kat  farrihin. i jadi blank . coz everytime i tulis kat sini how i sayang kat dia pon tak dapat dibandingkan dgn perasaan sayang i sesangat dalam hati nie .. mmg tak le nak tulis dgn perkataan . only god knows my feeling .




yang mama , u r the gift of my life ,




Happy Birthday Dear ,








p/s1: i nk buat birtday party dia , tapi umah tak siap renovate lagik.. nanti da siap baru i buat ye


p/s2: hari nie potong cup cake yg tempah ngan si nett jerk.. 


p/s3 : tak saba nk jumpa nett , ayu , suziey n mamatisya kat OU , kitorang ade lunch date nie.. huhu ( hidayah jadi tak nk pi??)





19 comments:

mummy_ayu said...

happy birthday to farihin!!
semoga jadi anak soleh...

fida....jumpa nanti dear!!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

happy birthday farihin...semoga menjadi anak yang soleh & membahagiskan ibu bapa

Siti said...

Happy Birthday Farihin. Moga jadi anak yang soleh yer sayang!

chekna said...

happy birthday to cutie little farihin!! bleh la dapat adik pas nih.. hehehehe....

Hidayah Shafiruz said...

Hepi birthday to farrhin! Kte pegi..kte pegi...see u later! (",)

ita cutevirus said...

happy birthday farihin!!

wahhhh!!! ramainyer nak lunch date sesame... niat ati nak join.. tp, apakan daya.. jauuuuuhh...

Ummi Eisya said...

hepi besday farihin..moga jadi anak kebanggaan ibu dan ayah ye..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

hepi birthday to farihin!!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

happy birthday farihin...semoga menjadi anak kebanggan mama dan papa..

huaaaa..nak ikut jugak...

mama tisya said...

happy 2nd busday farihin....smoga jd ank yg soleh...hidayah tu saper?

yatie chomeyl said...

hepi 2nd birthday farihin ;)

chugie said...

Happy birthday to ur son 'farrihin'.. dh 2 tahun dah die ye..

tiefazatie said...

hepi besday farrihin!!!
may allah bless u always dear..=)
moga jd anak yg soleh ye..dgr ckp ibu dan ayah..=)

Hidayah Shafiruz said...

sy pegi ke Seoul Garden..tapi tutup for renovation..sedey..("_)

firahadifa said...

mummy ayu , thanks...

siti,

thanksss

anje ,

thanks dearrr

hidayah . adei... akak tak de no tel u , so akak tak tau macam mana nk contect bile tau seoul garden tutup... :( .. kami makan kat chilis ...

cekna , tunggu rezeki lagi la nie.. hehehe

firahadifa said...

ita,

mall ape yg dekat ngan tempat ita ??

ummi,

thanks dearr

fiza ,

thanks auntie..


ayu , datang la KL, bleh jumpa2 lagik..


mamatisya ,

thanks , hidayah tu blogger juga. nak join kite , tapi tak de no phone xle nak contact dia

~~@lyci@~~ said...

happy besday to farihin..
be a gud boy sayang ;)
mwahhhh..

[-suziey-] said...

happy besday to farrihin...weeee..dh 2 thun dh..kejap je kan..hikss..

hmm bestnye la bole pt mkn cuppies nett..ekeekek:D

Mata Hati said...

hepi birthday my little fren..farihin

next year dah boleh tukar kpd abg farihin pulak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...