Followers

Thursday, May 20, 2010

ain't no sunshine when he is away....


da 3 hari masuk today my phy ke dubai .Farrihin bile ditanya abah pi mana ? dia say wok , piss .. ( work , office) sambil tunjuk kapal terbang mainan dier .. tau plak tu abah dia naik flight ..


Tak tau lagi bile my phy balik sini , tapi macam nya dia da windu bangat dgn little man dier nie . Si Farrihin tak nampak sgt dia rindu abah dia , sebabnya ade kawan bermain dan bergasak ngan si kembar . I ??? hahahaha of course la winduuu.. lagi la windu i nie bile berkajang2 request i kat dia .. 




semalam baru satu gamba dia email kat i ,itu pon  gamba dier lunch subway depan computer , cian plak i rase nengok gamba tu.. bz ngat sampat tak de masa nak lunch sesedap .. yg tak tahan nyer  my phy nie kat malaysia tak penah nk makan subway , kalau pi pon restoran tu i sorang je makan , dia nengok jer..  now .. sampai 2 ketul foot long selamat kat dia... ahahahah...dear , if u read this , i missed u  like crazy  , later u balik sini kite makan subway together yer... 






gamba yg my phy post




p/s : sempat gi nak buat entry tu , padahal kul 930 nie ade meeting. kekeke

10 comments:

yatie chomeyl said...

ko mesti kirim macam2 suruh hubby kobelikan utk ko kan? ekekekke

ayah,ummi, farish said...

mesti rindu ekk bila hubby jauh...si kecik lagik lah rindu papa dia....

b.O.n.d.a said...

dah pegi dah?
kata July?
hehehe..

dear, u gOt my emel rite?
sOuvenir bli kat Duty Free nanti jer kat epOt..
kat City Center ngan Dubai Mall tu mahal berganda!
but member2 cakap ada GIFT VILLAGE ala2 CM kita kat area Naif tu..tak plak den jumpa =p

errr..Naif adalah dekat Deira..

sekian
=)

mummy_ayu said...

ala sian farihin..dah windu kat daddy dia..sian gak kat mummy farihin..pun windu ngan phy..sian gak ngan ur phy..layan subway dia kat sana..c u esok yer dear!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alahai...siannya kat you rindu rinduan ni....

tak pe..tak pe...nanti your phy balik mesti macam2 dia belikan utk you kan...

unlisted_one said...

uiii,..subway sedap tak?

mama_umar_maryam said...

nmpk sedap plak subway tu hah..=)

niesz said...

sweet nye..mau kawen2..hahaha..ley ke mcm tu..ehe..perasan niesz ni kan..

Peri PiA said...

tak pernah berjauhan dgn hubby...aduh mesti tak biasa kan.i mean perasaan tak keruan dibuatnya if i was in ur shoe

Ein Frenoz said...

pegi gak phy..
xpa noh..ole2 dia pun lumayan nnt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...