Followers

Wednesday, May 19, 2010

used Authentic designer bags for sale


COACH 
Baru beli bulan january  lepas , tak sampai 6 bulan pon..
sale for : RM 500 only * oklah.. i bagi RM 450 ..  ( i tak tau harga now , but time me buy near rm800)
condition : dalam dia tak bersih sgt ,tapi tak kotor .. tapi kalau hantar pi beg spa sure like new.. nanti kalau da ade org nk buy baru i pi hantar ke bag spa ( owh.. apakah..)





DKNY
nie pon pakai tak sampai setahun & jarang pakai 
sale for : RM 200 only.. 
condition :yg nie very good condition..





YSL 
baru guna sekali jer
sale for : RM 350  only (separuh dari harga asal, near RM800 gak harga asal ) tak caye bleh nengok kat pavilion.. huhu  
condition : very much like new...






berminat ? can email me firahadifa at gmail 
bleh booking dulu, bayar time gaji pon tak per... ahahaha


ade lagi bag nak letgo , tapi tak de  gamba lagi... tunggu.......


 p/s : adei.. sempat lagi nk berbusiness ditengah2 kesibukan melanda.. huhu...

12 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

wahh! kaya tu beli beg berjenama, saya pakai yang takde jenama, uhuhuhu! :)

Siti said...

waaaaaa....cantik2 beg nya..mmg tgh survey beg skang..tapi tgk harga..tak mampu lak siti..he3

[-suziey-] said...

hiks..canteknya beg..ni msti beli kt overseas ek..hehe..

dear..i nk join ur lunch gathering ths friday..insyaAllah..sms me if confirm ek..kt mane n what time :D

firahadifa said...

ieda,

tak kaya pon.. bukan i yg buy.. kekekek


siti,

kekeke.. da byk less tue...


suziey ,

okeh.. jumpa masa lunch our dalam kul 12-1230 arr .. lagi awal lg bagus.. sebabnya .. nanti rugi lak if dtng lambat.. and ..jgn makan ape2 taww pagi tu... biar perut kosong.. kalau kenyang tak best arr.. sebab kite nak melantak sepuas2 nyer.. ahahah

yatie chomeyl said...

beg coach tu lawa tp laki aku mesti bebel kalau aku mau angkut lagi coach muahahaha

firahadifa said...

yatie ,

same la ngan laki aku ,nie yg aku buat sale nie.. dia yg suh let go dulu beg yg bertimbun baru nie nk buy.. huhu...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

lawa2 semua beg tu....harga pun dah murah tu...tapi ayu guna bag cikai jer...muahahahahah

niesz said...

semue lawa!tp mahal lorh..ehe..

Peri PiA said...

erk,telan aya liuq ekekeke

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

tanteknyer semua beg tu...haq yuang last tu kenan tol tapi wang nya enggak ada untuk beli...so tengok aje la

Mak Su said...

wow! maksu minat, tapi not yet lah....

re ur previous n3, being a blogger - tak pernah terfikir. tetiba jer :)

Anonymous said...

beg2 ni masih available ke? can u pls email me vanessa.faraa@yahoo.com.my i ni ur silent reader.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...