Followers

Monday, May 31, 2010

si awang tenit n update giveaway

hi peeps!!

how was u long weekend ? me , ke 3 hari berturut2 ade org wat spa kat saloon, nak musim kawen kan...  so 3 hari tu i spent most my time di salon and shopping barang2 nak pindah rumah baru , yeah... my family akan pindah soon di cheras batu 9 , nanti da siap sepenuhnya i ajak u olls datang house-warming yer...

this week , hrmmm busy seperti biasa .. mungkin thurday or friday nie nak gi sjmc inject farrihin 2 tahun .. risau plak i , dulu farrihin tak pandai lagi , so masa nak inject dia paham ape tue.. nie dia dah pandai .. i takut dia meronta2  jer.. hope everything fine nanti..

For sesiapa yg join my giveaway , thanks.. kepada sesiapa yg belum , hari nie last yer.. kul 12 malam tepat  officially closed . so esok i akan bagi list nama yg join my giveaway , rabu i bagi farrihin cabut undi ...


ok. itu je .. layan gamba si awang2 tenit nie main air  kat rumah separa siap nie..  diorang dok kejar air dari hose tu... atok nk siram rumput pon tak dapat! ...diorang kalau main, sweet jer nengok, tapi kalau bergasak.. masyaAllah ! ..
















































p/s : gambar kurang memuaskan , guna camera hp jerk
p/s: pas lunch la baru i melawat umah korang yerk.. nak gi lunch. laparrr

10 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

waa... tu rumah baru awak ye:)

mama tisya said...

bestnye main air siram2...hehehe..wah beso umh..bestnye

[-suziey-] said...

wwwww tanteknya umah baru..xsbr nk g housewarming nih:p

firahadifa said...

fiza ,

nie rumah keluarga kite ...

mama tisya ,
tu la .. gelak je nengok perangai diorang

suziey ,
haha.. byk lagi tak siap dear... kalau nk duduk lekas siapkan apa yg patut jer dulu.. huhu

kakyong said...

bestnya rumah camni.. laman luas..

E.L.I.Z.A said...

wowiee..syioknya umah baru =D

p/s:
1- tahniah sbb dh iklan cosmetic tu..dulu eli penah guna jgk heeh

2- oo mak aiii peminat setia desperate housewives rupanye heheh mmg xleh duduk la pk next episode heheh

sowie terpaksa komen kt sini je sbb tenet lembab gile nk bukak huhuuhu

mama_umar_maryam said...

yeahh,nk masuk umah baru dah yee..best2

MamaDamia a.k.a Haiza said...

besaunya kawasan rumah ni...bolh buat playground kat laman tu...hehehe

tiefazatie said...

bestnye luas laman..=)

Yana said...

haah la besar nye rumah akak, best tuh..nnt bole wat playground..

kelakar tgk anak akak kene siram air ngan atok die (betul ke atuk)..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...