Followers

Wednesday, May 5, 2010

tengah pening , tapi ade hati nak buat giveaway

tengah pening , and rase nak muntah ... ( upssss no speculation yek ) tapi sangat tak selesa... asyik runny nose jerk... aduh... so hari nie i malas nak hapdet ape ape story..


 padahal i patutnya i nak cite pasal 1superkid family day this sunday ... i nak buka booth kat sana... nak jual ape??.. of course la Golden Horse Cosmetics ... and i nak bagi hadiah 10 x Free Facial Treatment worth RM65.00 kat visitor yg datang and SPA Products ... so korang datang la yek.. bleh jumpa2...nanti la i buat special entry..


pastu , i ingat nak buat giveaway lagi la sempena birthday farrihin 21st May nie... tapi hadiah tak pikir ape lagi .. kalau nak lebih irony , mungkin nak bagi toy favorite farrihin ... bukan farrihin punya.. kena buy lagi satu lah.. dalam kepala nie dok terpikir remote control bug .. comel je bug tu jalan ... siap ade bunyi lagik... nanti la show gamba ...  farrihin sayang sgt ngan benda alah tue.. sampai bawak tido lagik. 






ok. itu je la.. kepala tengah pening sgt nie . 

3 comments:

[-suziey-] said...

yezzaa..i likee....buat la giveaway..i nk join..lama dh menyepi dr join contest n giveaway sume ni:p

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

nak join la giveaway tu nanti....dapatlah jumpa kat sana nanti ek...pandai bisnez ni...cayok2 k

MamaDamia a.k.a Haiza said...

kita jumpa kat sana nanti ye...buat la cepat giveaway tu...mana tau kot da rezeki saya nanti :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...