Followers

Tuesday, June 1, 2010

Awards lagi dari kak kurt











(a) COPY AWARD INI 


Done 



(b) BERI TAU SAPA DAN LINK PEMBERI AWARD INI


Ha ha.. macam mana nak cerita ye ... actually da lebih 6 ke 7 tahun kami lost contact , kak kurt  nie senior i masa kat USM dulu.. kami bleh dikata kan rapat coz my senior sebilik coursemate dgn dia , dia mmg selalu bertandang ke my room dulu masa i 1st year gitue.. tub tub ..  sgt terkejut ok ! jumpa  balik ngan dia kat blog nih!!! 


(c) TAJUK POS KORANG MESTI ADA 5-FIVE-KHAMSAH? KENA JAWAB 10 SOALAN DAN SETIAP 1, DENGAN 5 JAWAPAN... 


ok



(1) FIVE NAMES THAT PEOPLE CALL YOU :


1. Fidah - opis mate n blog friends , and some friends
2. anyah - family 
3. Apid - kawan2 smesh , matrix ,  Usm  and sesiapa yg rapat ngan i
4. sayang- my phy
5. Mama - my phy n farrihin




(2) FIVE IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE : 


1. 23rd July- Hari lahir diri sendiri
2. 19th April - Hari lahir my hubby
3. 21st May  - Hari lahir farrihin
4. 30th Dec - my parents anniversaty 
5. and sume birthday my siblings 


(3) FIVE THINGS YOU DID YESTERDAY

1. pepagi da jemput my phy kat airport
2. keje
3. gi class music ngan farrihin
4. dinner ngan my phy n farrihin kat TGI
5. buka segala hadiah dari my phy .. best!!!


(4) FIVE WAYS TO BE HAPPY :

1. Shopping !
2. play with farrihin 
3. i suke naik kete with my mom n dad , borak2 n gossip2 with my siblings 
4. buat2 happy , so jadi happy
5. lepak ngan nett n ayu... perkhh .. release tension


(5) FIVE FAVOURITE MOVIES :

1. Twilight 
2. toy story
3. Transformers
4. mean girls  
5. slum-dog millionaire



(6) FIVE FAVOURITE HOBBIES :

1. Shopping
2. blogging 
3. Reading 
4. blogging
5. shopping




(7) FIVE FAVOURITE PEOPLE :

1. family
2. Blog Friends
3. Friends
4. opis mate ( kecuali sorang.. kekekeke) 
5. my customers . weeeee



(8) FIVE FAVOURITE PLACES FOR VACATION :

1. LOndon
2. London
3. London
4. London
5. London


(9) FIVE REASONS YOU ANSWERED THE SURVEY :

1. Tengah wait my phy datang jemput i di opis
2. tambahkan entry
3. sebab kak kurt yg bagi
4. yg lain da tak de..
5. 


10) FIVE PERSON TO TAG : ( nak tag sume yg komen i today.. tak pe ek lebey?)

1. suziey ( uppsss.. da ditag ngan kak kurt)
2.  mama Tisya 
3. anje aka mama aqis
4. ummi elisya
5. mrs. Fiza 
6. Ayu 
7.maya
8. ita
9.nana
10. tiefazatie
11.farrah delina
12. Eliza 
13 .ein

3 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

kena buat keje rumah lagi ni..yg lepas pun tak tersiap lagi...huhuhu..ada denda ke ni kalau lambat siap...

mummy_ayu said...

fida ..ayu dah buat la tag nie sbb ayu pun kena ngan kurt...he he he...

Ein Frenoz said...

aie.. ahahah..aku kena tag hihi.. bru perasan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...