Followers

Tuesday, June 1, 2010

Reunion

setelah 2 minggu farrihin tak jumpa abah , semalam abah balik untuk menyelesaikan tugasan di malaysia plak , suke kemain farrihin jumpa abah dia.. we decided to celebrate our reunion at our favorite place , TGI Friday subang parade .. moreover , nak celebrate belated birthday farrihin with abah.  masa birthday dia hari tu , my phy masih di Dubai ..so after music class farrihin , kitorang pi subang parade .


 biasanya kitorang tak bawak camera gedabak tu pi dinner , tapi sebab nk celebrate nyer pasal . bawak gak la.. lagipon my phy nak try test lense baru dia 


rambut farrihin tu da macam rambut tempurung like abu bakar elah kan?? i yg potong... kekkekeke


farrihin show off kat abg2 waiter and kakak2 waitress , diorang nie da kenal farrihin da , sejak baby lagi da dtg sini.. kekeke




i makan parmesan crusted  my favorite dish , phy pon makan his BBQ beaf ribs , and farrihin makan kids menu , chicken fingers , menu Farrihin nie FREE , coz da ambik main course . Farrihin mmg suke maian chicken fingers nie , expecially kuah honey mustard nie .. Tak caya nengok nie..










uitssss.. termalu plak bile abah asyik snap gambo dia.. tak senang makan la tue...



cak!!




and Finally , our surprise for farrihin pon datang ( haha.. like dia paham je apa apa tu surprise ..) but he so soexcited , expecially bile abg2 and kakak2 waiter & waitress nyanyi lagi birthday utk dia ramai2 .. 

actually i pon surprise gak, sebabnya tak tau yg diorang akan bagi ice cream cake yg tempting  macam nie.. normally diorang bagi a slice of cake jer.. tapi kali nie dia bagi ice cream nie for farrihin ..... my phy kate mungkin diorang da kenal ngan kite especially farrihin .... and the ice cream is FREE ! ahahaha  



farrihin  mama tiup kek ice cream  ( da tak sabo nk makan ice cream nie..)


Farrihin... try ice cream yg sedap giler nie...





Finally , Gamba abah Farrihin and him 





p/s : sat lagi i update contestant giveaway yer..


12 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah sedapnyer ice cream tu...nampak happy jerk farihin

Ummi Eisya said...

sedapnya tengok ice cream tu..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

heheh..pandai malu2 amik gambar..

[-suziey-] said...

weeee bestnye ape farrihin mkn sume free.hmmm i pn nk bawa aQeel g fev restoran hari2 biar waitre tu kenal dia n kasi sume mkn pree..ekke;P

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

sapa yg sebenarnya excited nak jumpa abah ni??? you atau farihin??? ekekekeke..

btw memang nampak unik lah ice cream cake tu....marvelous..

ayah,ummi, farish said...

pandainyer berposing farrihin....comei sgt

ita cutevirus said...

bestnyer la farihin... aiskrim tu sure lazat kan?? huhuhuhu....

mummy_ayu said...

yummy..sedapnya ice cream tu...
suka la farihin jumpa ayah dai..mak farihin lagi la suka kan..he he he..
net cuti semalam dear..ari nie baru start keja..sat lagi ada la update dia tu..

firahadifa said...

anje ,

ahaha.. sesangat la happy

ummi elisya,

sedappp sgt!

fiza ,
entah cemana bleh tau gaya cam nie pon tak tau...

suziey
bole2.. aqeel kan cute .. sure bleh menambat hati waiter n waitress tu.. sampai mama dia pon dapat makan free gak !

ayu ,

alamakkk .. kantoiii


maya ,
thanksss


ita ,
sungguh lazat


mummyayu , sukaa bangat ! auuuu

Nana said...

wah ebznye farihin dapat seprise lagik..ye la fida ada mcm abu bakar elah skit2 rambut farihin kekekeke
tp tetap cute tau

tiefazatie said...

wah..best aiskrim tue..hihi..cumil la farrihin..malu2 lagi nie..hihi

Farra Dhelina said...

wah best nya celebrate cm ni.. ade ice cream kek! best2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...