Followers

Thursday, June 24, 2010

Toy story n Ella

halooooooo everybody ... apa habaq.. ??


rase cam suram seketika je dunia blog i nie , nape ek?? adakah anda berperasaan yg sama like me , cam da x ramai da kawan2 blogger i yg blog , sal ek..


mungkin gak bz ngan tugasan harian , i pon same , ye la.. blogging nie samping jerk.. tugas is tanggungjawab , tanggung jawab is amanah .. kena prioritize la kan..


well , dalam kebizian menanda , sempat gi nengok toy story 3 mid-night movie semalam , best giler i tell u... aduhhh .. best betul!! ade part yg sangat funny bile buzz bertuka kepada spanish mode .. mmg tergelak sampai nak tido .. 



tapi ade part yg sedey gak bile Andy nak masuk collage . aduh.. sedih giler.. berjujuran air mata aku nie.. teringat kat my toys  yg mak i  sedekahkan kat budak2 everytime  datang kat umah  , masa  tu i da start masuk matrix , jarang balik umah.. sedih gak bile dapat tau bear n dolls kite di ambik org .. tu la kawan kite time kite kecik2 kan.. main sesama , tidur sesama , tapi bile pikir balik , i mmg da tak main da.. jadi hiasan jerk.. baik la bagi kat budak yg boleh main dgn dier .. jadi apa yg terjadi kat andy sama juga la terjadi kat diri i suatu masa dulu... huhu.. overall , cerita tu i bagi 5 star...




ok, lagi satu , i teringin nk nengok concert Ella kat istana budaya this 1st and 2nd July .. teringin.. tapi tak de sapa nk temankan. my phy da la tak de.. nk ajak kakak  , sure dia bizi , ajak si adik ? for-sure dia lagi tak nak , my couzy ?? my couzy berselerak di merata malaysia , kalau weekend tak pe gak... teringat kat my ajrinna , kalau dia kat KL nie , sure dia org pertama yg i ajak , dia pon minat ella gak , masa kat u dulu , asyik dgr lagu ella jerk....  moreover ... concert tu weekdayskan .. sempat ke gi istana budaya  dari shah alam ke kl ... tak pasal2 nengok concert pakai uniform keje, sgt tak best.. 




ok , itu jerrrrrrr

10 comments:

Peri PiA said...

penah tgk 1/2 way jer toy story 1...kat TV

Jika mimpi masa silam,bisa ku simpan dalam kaca jd perhiasan :)

mummy_ayu said...

wah..ko dah tgk dah toy story 3....
aku baru nak gi tgk ngan Ian this weekend..best ek? esok jumpa ye...
kita sembang sembang lagi...

Hidayah Shafiruz said...

wah...Toy story memang best eh??? kalo akak dh bg 5 bintang kompem best latu! nanti wajib nk pegi tgk walopon xtau bile...(",).

p/s sian akak tade kawan nk pegi tgk konsert. If only kte ade mase nk je temankan akak. Kte pon layan jugak Ella.

adianiez AIDA said...

toy story 3 tu memang best because ending dia memang menyentuh hati. bergenang juga la air mata aida tang andy serah toys semua tu... nurin & syuhada suker giler citer tu. kami akan beli dvd toy story semua buat collection :-)

** atie + aisyah ** said...

i love Ella............. suke suara die, lagu die, org die pun i like...

next week baru plan nak bwk aisyah tgk toy story.. mesti die suke...

lily azliyana @ mama zara said...

kitorang baru nak terjah toy story weken ni..tk sabar nk bwk Zara tgk sekuel tuh..hihi

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

best yer citer tu..sampai 5 bintang tu bagi...tapi jgn haraplah nak bawak aleesya tgk citer kartun ni..dia suka citer jiwang jer...citer kartun ni tgk kejap pas tu dah zzzzzz

niesz said...

ella ade wat concert?niesz br tau...owh..lam diam2 da nk wat concert da ella kan..ptut da lame x nampak die kuar tv..

bARdbOO said...

dh tgok gak toy stroy...best...n sedih gak...huhu

Faizal The Newscaster said...

ujung toy story tu mmg sedey sket. tapi aku kontrol la. haha

aku suka part Barbie ngan Ken tu..bengong gila..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...