Followers

Friday, July 2, 2010

cool blog & Famous Amos


ahahahah...i pon da terjebak ngan cool blog . ini tak lain dan tak bukan la nie.. si ayu aka ibu damias yg indirecly promote kat i...









tau mana i jumpa nie ? i jumpa nie kat subang parade masa nak buy famous amos my borther kat UK tu pesan , rupanya sebelah kedai famous amos nie is kedai cool blog ...punya la excited tak ingat .. ingat kat JB jer ade cool blog...i tanyer la casher kat sana, baru buka ka? then dia jawab .. sudah lama.. bulan 8  last year .. i say dalam hati , what ??? .. nampak sgt aku nie tak ambik kisah sgt .. sampai si ayu promote.... coz almost every week i pi subang parade ... tak pernah nampak pon kedai cool blog ni .. ahahahah



so i rase perisa chocolate with pearl... yg selalu dihebah2kan oleh si ayu nie..ahaksss





then i jump to famous amos ... my forever  favorite cookies...kat UK tak de famous amos ek?? , famous amos nie buatan malaysia ker??? hrrrmmm~



uoolss suka yg mana? i suke chocolate chip macadamia nut , ( nengok , cool blog da hampir habis dikerjakan ku.. sedap... muheheheh)



p/s : kejap gi meeting penting , i lari sat buat entry .. ahahah 

26 comments:

Peri PiA said...

i suke cookies itam tu ekeke

ita cutevirus said...

kalo famous amos, ita suke cookies yg nipis warna coklat & ada badan keping kat atas die... ape ntah nama die..
cool blog plak ita suke sume... sebab nyamaaaan!!!

Mummy Zara Sofea said...

cool blog ni best kan..kt kajang pun ade,.....

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ahak...kiter je yang tak pernah try lagik k....sedap ek

CatlinaFly said...

cool blog ni yang a da jual roti canai cheese letak ayam tu eh..ala2 wrap gitu..ingat2 lupe..mcm pernah makan kat kuantan..sori kalau salah hehehe

notti netti said...

wei, dulu kat sunway pyramid ada mende alah nie..pernah gak la aku terjerumus ke kancah air nie...isk isk isk..kembali ke pangkal jalan.

Ummi Eisya said...

skrg ni semua tempat dah ade cool blog ni..service pun bagus..cepat..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

hehehe sok nak pi subang parade..hrp2 jumpa cool blog ni.. hehe

Farra Dhelina said...

weeee..best nya dh jumpa cool blog..fra jumpa ni last kat seremban..jauh tu, ni dh de kat subang, ok lah tu, dh dekat!

thnx 4 the info!

Faizal The Newscaster said...

aku dok ingat cool blog tu blog yang cool..hahaha

eh aku pernah je nampak kedai ni..tapi tak penah try. maybe lepas ni kena cuba skali tengok ape cerr

yatie chomeyl said...

hr tu rasa aku nmpk gak cool blog kat IKANO damansara nuh

mama tisya said...

tk pernh try cool blog..tp biskut paling femes tu mmg best...suka yg color itam punye

Just Call Me Bitt said...

hi, tak silap i la kan air yg campur pearl ni ade macam2 nama. dulu 1st 2 tahun lepas famous kat sg wang. skang dah banyak nama dan banyak cawangan pastu saya suka layan pearl tuh..hehe bila cerita terus terasa dlm mulut..uwaaaa u nihh...hahaha

firahadifa said...

peri pia ,

sedap ke yg warna itam tu??


mummy zara,

byk da cool blog nie rupanya...

ita,

owh.. yg itu.. tau22.. tapi x penah rase lagi..

anje

kena try sekali gak nie.. baru nama bloger sejati.. hik hik hik..

firahadifa said...

catlina ,

yg ade roti canai?? rase tak de kot.. huhu


ummi elisya ,

iye la.. byk tempat d aade


nett,

alhamdulillah... berkat doa aku ... ahahaha



fiza ,

gi la.. ade kat sebelah famous amos LG

firahadifa said...

farra ,

nanti terjah yer..


faizal,

aku pon ingat bende sama gak dulu.. kekekek


yatie ,

muhehehhe.. aku rase cool blog kena bagi kite ubah nie sebab promote kedai dier.. ahahaha

firahadifa said...

bitt ,

mind u , masa i buat entry nie , perut i da berkeroncong nak makan famous amos.. kekekke

firahadifa said...

bitt ,

mind u , masa i buat entry nie , perut i da berkeroncong nak makan famous amos.. kekekke

Nana said...

kita xpenah nampak pun menda alah cool blog ni hehe nk try la nanti

Peri PiA said...

cedap,pahit2 lemak2 rase coklat..but tekak mnt yg tu ehehe

Liza said...

Nak satu??

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

aduss....terlambat pulak bagi komen ni...patutnya ayu yg no 1 bagi komen...


oooo..kat luar JB pun dah ader ke??? huhuhu tak tau pun...

ayu suka oreo chocolate + pearl lah...so macam mana?? best tak???

ekekekek..promote erk...secara tak langsung tu...tapi service dia memang cepat kan...

amous famous pun best gak....suka yg ader almond tu..

firahadifa said...

nana,

harus men'try...


Liza ,

hehe.. kite pon tengah teringin nie..


ayu ,

meh kite buka satu lg kisok cool blog , hari2 bleh minum cool blog kan?? kekekke

MamaDamia a.k.a Haiza said...

kat area subang ni je ada 3 cawangan cool blog....kat carefour subang ada satu,kat subang parade ada satu dan lagi satu kat mydin subang...hehehe

Anonymous said...

wow.. i'm very

enjoy reading your post. great.

Jαnnαhツ said...

haha...stumbled upon ur post when i surfed on famos amos! i love famos amos macadamia nuts too!!! tak boleh makan yang ada choc chip sahaja... too sweet. cool blog pon i suka milk tea ngan sour plum. ramai yg tak bleh terima the conflicting flavors nie. hahaha.... only me yg setia ngan combo tu. huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...