Followers

Thursday, July 8, 2010

....p/s

dah 2 hari tak bersiaran ,  bukan je x buat entry , nak melawat blog pon x sempat . nak wat cam na .. sometimes we have to prioritize whats the most important to do kan.. besides i have new quality director now  ,  he quite strict with all about quality.. so apa yg kita buat , from head to toe semua kena berkualiti , nama pon quality director kan.. so lepas ni i bleh agak keja i makin bertambah... but its good actually ... ( ahahaha.. nk bodek director la nie.. )




ok , enuf with that , actually nothing to update , tapi tangan menggatal gak nk update , ahahah.. bleh tak macam tu.. ok itu je lah... 










p/s : my phy x jadi balik minggu nie ... sedey :( 
p/s : tambah sedey bile german kalah .T_T
p/s: farrihin da fanitik sgt ngan barney , bangun sebut Ami(barney)  , nk tido pon nk tengok Ami. adei
p/s : nak tanya , uols lepas kawen masih ade senggugut tak ? nape i ade ek.. ( now , i'm in pain )
p/s : berapa byk p/s arrrr

13 comments:

Peri PiA said...

salam fidah,windhu ler :D

ppsst-memang kadang "sakit kwan baik" tu akan kena..me xselalu la

me sokong spain hehe

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

banyak je p/s dia...

lepas bersalin terus hilang senggugut! kalo dulu senggugut rasa mcm nak guling 1 padang! tak tahan! sakit!

alhamdulillah sekarang hilang terus.

Fieza79 said...

biyase la tu kan...kdg2 da benda lebih pnting yg perlu beres..!

Farra Dhelina said...

dulu time ank dra je kuat senggugut..

efa fairuz said...

hai p/s .. banyak nye p/s :p

senggugut sy takde, tapi period pain ade gak, macam mase muda2 belum kawen dulu.. sebab mase baru baru kawen n mase lepas beranak, takde period pain.. skrg ni bile anak anak dah besar, dtg balek pain tu.. aihh..

i think it's hormone la.. die dah jadi makin stabil kot.. so normal la kot senggugut tu.. huhu..

mummy_ayu said...

ala siannye ur hubby tak jadi balik, makin rindu la...esok kita hu ha hu ha ye...
period pain...me too!! my untie..lepas bersalin, terus ilangs engugut dia..i dah 2 kali, caesar dah, normal pun dah still kena period pain every month..why? entahla..can't wait to see u and edward esok..he he he..

yatie chomeyl said...

p/s 3 : aku x period pon lg sejak bersalin kan baby SN hehe

Ieda Al-Habsyi said...

hehehhe!! takpe, update skit pon takpe janji update, yeahhh!! :) p/s yang byk tu lucu lah, hehehe!! ieda ada gak period pain tapi jarang :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

lama tak dgr citer you...rupa2nya bizi...tak pe lah settle kan mana2 yang pelu dulu kan..

rasanya after married segugut tu dah tak der...tapi tak tau lah org lain kan..

sian you hubby tak jadi balik..tak pe, next khamis malam jumaat confirm balik punya..waka waka

mama tisya said...

ada benda perlu diutamakn so kena buat la yg mn dlu kn..tkpe..bila free leh update blog..kita pn dh tkleh update mcm dlu gk...

sengugut tu lps kawin ada gk tp tkla seteruk mcm ank dara dlu..normal tu

Nia said...

lepas kawin memang boleh ada senggugut lagi..hmm,..too bad for us laa.

[-suziey-] said...

baru2 ni committed dulu ngn keje..later2 baru la nk ngelat kan..ekekeke:D

ade la..senggugut tu mcm irama dn lagu ngn cik P..hehe

Just Call Me Bitt said...

i kadang-kadang ade kadang tak, tambah2 kalau time cenggitu i minum ais..perhh bertambah2 la senggal rasanya...tapi tak de la sakit sangat macam dulu-dulu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...