Followers

Monday, July 5, 2010

my weekend..



hello everybodyy... how was ur weekend ? mine was sooo pack ! but Alhamdullilah .. i manage to get all done within 2 days! . tapi last weekend most KL road sangat jammed ek,? byk sgt kereta .. pening sungguh dibuatnya .. tho me quite expert in curi ayam ( uppsss , but in most polite way yarr.. ) n find new alternative road.. still dimana2 pon kete slow moving




soo..semalam gi umah fariza , geng gelombang biru .. dia buat aqiqah anak dia and birthday sekali .. since dia stay kat tun hussin onn , so dekat la dari my place.. so sempat la menyinggah before i balik rembau . mind u , ade kambing bakar .. tapi i pon x sempat nk rase... i pon datang lambat gak.. :( ( sejak bile aku makan kambing nih ?? ahaha)



farriza n me n birthday boy




amir & ayah dia yg sedondon




dan... farrihin yg tak boleh diselamatkan lg . sampai je terus tido





cup cake yg berbentuk 1 actually , tapi habis di kebas fater lagu birthday amir 



after makan2 i pon balik rembau , lama sungguh x balik rembau , now musim buah .. petik buah kat atas pokok jerk .. mmg best sungguh baik kampung ...









owh.. last saturday i bring my family to Intai- Intai to have lunch there.. korang la nie.. asyik dok menyebut makan kat intai2 jer kan.. so i pon jadi teringin nk pi gak .. jalan nk ke keramat sangat jam sabtu lepas , tapi sebabkan good review dari most blogger .. i pi gak la.. yahh.. makan dia mmg sedap ... and nice view .. but since i bawak 3 hero... tpaham2 jer la.. mmg x senang makan .. asyik nk nengok fish jerk diorang... 





 nie la 3 heronya.. 



nice scenery...



i tak ambik gamba food yg  kitorang oda .. lapar sgt .. sampai je nasi  n food , terus melantak tak ingat.. yer arr.. kul 4 baru sampai intai2 .. uolls bleh imagen betapa jamnyer kan.. 


ok . itu je some juice of my weekend , hari nie bangun pagi rase malas nk keje .. sebab da best cuti.. huhu...

some of my activities this week 

1. Minggu nie bz ade meeting penting  dgn org Lotus di MALAYSIA . ( xde chance lagi nk pi UK. duh!!!.. )

2. My phy kate minggu nie dia nak balik , tempoh menjadi temporary single hampir tamat ! muhehhe

3. selasa n kamis ni nk pose 

4. mencari teakwood untuk my garden yg tak siap siap 

5. but the best thing of all , 
the Twilight Eclipse  movie release!!!... OMG !!! tak sabo nyaaaaaaaa.. i am counting the daysss

18 comments:

notti netti said...

confirm eh? kita nak booked ticket nie.....and nak booked katil sekali khas utk abg edward.

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

farihiN! join aunty! go Mu go! =D

Farra Dhelina said...

wah dh smpai ek intai2..kita entah bila lah blh smpaii..

[-suziey-] said...

huhu i x g umah faryza..kebizian yg melanda..huhu..bestnye dpt mkn cuppies..hehe..

ha ape cite minggu ni? kol bbpe nk escape:p

mummy_ayu said...

me toooo!!! tak sabar nak jumpa edward cullen..net siap nak book katil plak..ops...

Peri PiA said...

wahhh,xsabar nak date dgn edward :D

my weekened,sabtu pagi lepak dgn adik..ptg Ot Hehehe

Mlm frust Argentina kalah

Fieza79 said...

baru balek bercuti...sure best...
harus menjadi pg yg ceria ari ni kan...?

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ala siannyer farihin keletihan sampai tertido ek

efa fairuz said...

omg, eclipse! tak saba kann? huhu

firahadifa said...

nett,

katil???! owhhhhhhhhh tidakkkk



fiza ,

ahahah

farra,
harus pi nanti..

suziey ,
cedap!

escape ?? haha.. tu kena ask otai , cik nett..


ayu ,
nett tu mmg.. rakusss

larikkkkkkk

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

jom2 nengok wayang...

=)

Just Call Me Bitt said...

3 hero ke??? hehehe wahhh memang cenggitukan. me yg 2 ni pon terseksa rasanya..hehe

Nana said...

ari ahad kita bosan sebab amrul ada pon dia koje..pastu kena nganto dia pulang ke pangkal jalan kekekeke

wah beznye g kenduri kita pon ada dpt invitation tp xdapek nk dtg

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wow.....memang packed..

ayu suka makan kat intai2 tu..tapi masa ayu pergi panasss lorrr...sama banyak dah peluh keluar ngan kuah sup tu agaknya ...hehehe

ehem ehem...hubby dah balik yeay yeay..

nak tgk eclipse jugakkkk!!!!

yatie chomeyl said...

xsmpt kita jumpa semalam kan..huhuh..hope smpt jumpa before aku blk jepun semula

Faryza said...

Hai...terima kasih afidah sempat singgah di rumah fariza...
tunggu kak yatie tak sampai2..ehhehe
tak pe laa... tak rezeki nk gathering kat umah kita.. sian farihin tido ...tp sangat bagus dlm umah gamat bising bdk2 lain dia bole tido smpai afidah blk pun dia tido juga.
tu laa kak suziey tak datang pun.hhehe

mama_umar_maryam said...

me lak w/end xkuar g mane2,lap umah sbb bibik part time saket,huhu,part eclipse ni sedey sket,baruu je tgk twilight,hahaha,ketinggalan kan?

Liza said...

lamanya tak dtg sini.....rindu.
kita balikmkg gak..makan durian tak hingat dowh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...