Followers

Friday, July 16, 2010

down down down down

i tengah keciwa .. duhh .. sungguh keciwa ... 




phy la nie... dari minggu lepas lagi kata nak balik , tapi dari hari ke sehari  kata tak jadi today , balik esok ,..... tak jadi today , balik esok




now , da nak masuk minggu akan datang da .. pon x balik2 lagik!!.. latest kata this sunday plak!! .. aduhhh...


i bukan nk mengeluh ke ape... i tau dia menjalankan tugas dan amanah .. tapi.. korang bleh imagine tak how i feel , excited sgt la husband kata nak balik today .. dok nengok jam ..bile dia nk naik flight , sekali dapat call dari dia say tak jadi balik....... uhuuuuuuuuu.. sedey ... waaaaaaaa.. sedeyyyyyyyy.




rase hati nie tersiat2 jer.. koyak rabak dik kerana rindu  ,sungguh  merana dan keciwaaaaa




then i kata kat dia , pas ni bile u on board je baru la u kata kat i u nak balik .






ok , i nak update cerita si awang tenit  , farrihin , and the twin sungguh kelakar sebab takut FURBY , actually fruby nie my toy / my auto pet gift from SIL  yg stay UK tue .. now kitorang ade benda nak takutkan or larang dia buat ape2..say like tak bagi diorang keluar , kitorang letak la furby kat depan pintu.. sure diorang takut nak pass the furby n kuar rumah.. keke


bile diorang nakal jer, tunjuk furby , sure duduk diam jerk.. baik sungguh jadinya.. kekeke
FURBY 





14 comments:

MrS. F!zA said...

alololo cian U..

la farihin takut furby..comel je tgk..kekeke

efa fairuz said...

i know how it feels.. saba je la yg mampu i ckp.. nak wat camane kan.. kalau ikut hati mmg nak terbang pegi jumpe die je kan.. huhu

Peri PiA said...

cian dia sakit tanggung windhu

adik i dulu dia takut muzik iklan dunhill,mase kecik2 kan ade iklan rokok

iklan tu kuar jer kat tv,mula la dia menyorok..ekeke

Fieza79 said...

aduhai sian nya..saba ye...nnt balik la tu ok...phm tu cm na pasaan tgu asben...huhuu

Hidayah Shafiruz said...

Sabar kak..sabar..kte bukan di tempat akak jadi mungkin xmerasai perasaan akak. Kte harap phy akak jadi balik weekend ni ye?

Furby tu boleh bunyi2 kan? Dulu my niece ada satu kaler pink. Yg klakanya my mom pon duk ralek main mende tu! Sume org nk buat furby tu happy sebab ble happy dia nyanyi lagu. Tapi my mom asek kene "you no fun!". My mom punyer la fedap! klaka je ktrg tgk nenek main furby lebih dari cucu..ahaha..

Nana said...

ala...cian dia..saba tau hehe kita dah biasa gitu..mmg la kita ni xsaba2 tgu dia balik lst2 dia kata xjadi plak org dah semangat2 ngan lingerie merah dia xjadi blk plak muahahaha...
saba ek

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

sabar dear...pengorbanan tu..

Farra Dhelina said...

saba lah ye kak.. rindu itu indah tauuu ;p

Queenin Murni said...

btol gak eh.. i pon tak suke di beri harapan and then keep on cancelling.. better of dia tak ckp apa2, tiba2 terpacul ja dpn mata.

rileks2.. saja ja ur phy nak menguji kerinduan u. ahahahha!

[-suziey-] said...

huhu i paham i paham..tp tu la..u pn jgn la pressure dia sgt..ntah2 dia pn tensen gk xdpt nk balik..for sure he feel the same as u..jgn sedeh2 ok..hehe..

comel la plak furby tu:p

mama_umar_maryam said...

alololo..mane tau kot buat seprise ke,heheh..xper2..sabar menunggu k..wpon seksaaaa..

eh,td br bc n3 yg apply unpaid leave tu,apepon all d best utk u n family..sesungguhnye berada dekat dgn family itu lebih baik kan;) ?
dubai~sopping loooo..hiks

Mata Hati said...

sabar menanti.. sampai masa pulanglah juga kekanda yg dirindui..

kekanda dimedan perang,
adinda dimedan sepi,
sama2 berjuang, sama2 berbakti,
demi ibu pertiwi..

mummy_ayu said...

ala siannye dia..windu kat phy..sbar ye...
so cute la furby..i pun dulu ada sekor..my ex boy kasi...sekarang dah rosak sbb malas nak jaga..

e.l.i.z.@ said...

paham..paham sgt²..mmg frust menunggeng heheh

ouh, br i paham..phy tu refer to yr hubby..so yr hubby la yg akan ke dubai..ic ic ic

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...