Followers

Thursday, July 15, 2010

party party party !!

da hari khamis , baru nk stroy bout our weekend .. haha .. last weekend our schedule quite pack  jugak , i dapat invitation from my blog friends ainol a.k.a mrs imran to her sons birthday party . i tak pernah kenal pon ngan dia nie .. kat sana baru 1st time jumpa , entah kenapa we accidently jadik close plak , mungkin sebab byk sgt story yg nk kami story.. masa hari 1st kenal dia . sampai kul 3 pagi kitorang ber chat. keke..







so inilah ainol ..





kek dia cyantik... ade candle ball..



farrihin da pandai play ngan baby ..  nengok.. 

then dalam hati rase da bleh da bagi farrihin adik nie.. hik hik..





erkkk.. sekali nengok yg nie , terus doubt niat nak bagi farrihin adik. ahahha ... si farrihin n ichiro tarik headband baby girl nie .. hehe


then masuk dalam air.. 



farrihin jumpa new friends yg dia tak pernah jumpa..

adei.. budak nie nengok org lain bulat , dia pon nk mebulatkan diri x nak pakai swimming suit .. 


bukan je farrihin dapat kawan baru.. mama pon dapat kawan baru yg mama sendiri tak pernah jumpe , i rase i sorang je yg x kenal mengenal .. dan di dunia terasing ...tapi diorang nie friendly ...  most of them nie mmg ade blog , blog diorang hebat2 and advance belaka like ainol's blog .. tapi diorang lagi advance coz main twitter.. diorang ajak i main twitter gak.. huhu.. bukan i x nak. tapi proxy opis  i tak membenarkan ber tweet tweet nie . okay nie antara new friend yg i jumpa 

yg nie sanaa


nie intan , she so so ayu and sweet!



me with sanaa, intan , nanoor , jue



thanks ainol coz inviting us ...


p/s: MIL ainol sgt la sporting , friendly plak tue.. suke nengok ,  ainol u so lucky .. ohooo .. bukan i tak lucky ya , actually , kind of , i x sempat panggil my MIL Mak pon... Al -Fatihah 


p/s: sape yg nk order spanx tue , imform me before 12 bleh ? i nak kumpul2 order nie.. so bleh la bagitau berapa nak pay termasuk post

11 comments:

MrS. F!zA said...

farihin n ichigo buli bby gurl tu.. hahaha ke berebut sapa dapat?? tak dapat angkat bby gurl tu tarik headband jadi la..kekeke

mummy_ayu said...

best nye kenal geng baru..
happening...

[-suziey-] said...

waaa syioknya jmpa bloggers..amboih selamba je farrihin buli baby yek..

Farra Dhelina said...

best lah dpt kwn baru..

Fieza79 said...

best nye dpt berparty..! dpt jumpa kwn lg...

kelakar je tgk si baby tu kena buli...hikk

Nana said...

wah siap ada party buih lagi ek..hehehe

notti netti said...

best2 best nye mandi kolam.....takper la fida, tak jadi lah order..en.hubby cakap yang corset beautifulpun I biar jer tak terpakai, inikan pulak yang seangkatan dengannya...nangis T_T

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

bestnya pi party, tapi ader main air2 lagi yer..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ekekke..^_^..suka tengok anak-anak kecil ber'party':)nyway i'd followed u!!

Intan said...

Omg!!! Sungguh belengas muka saya... Horror!! Btw, nice knowing u Fida!!

nannoor said...

hi fida!
sorry lah baru jeee nak melawat sbb baru ada masa free.
(owh sungguh sadis)
anyway..yey!! jumpa kawan baru.hehehe
take care n i link u ok. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...