Followers

Wednesday, July 14, 2010

Contest Gayakan Anak Anda

ok. i da lama sgt tak join contest , 

now nk bergiat aktif kembali dgn kontest2 

contest dari hidayah ..

hadiah dia best ! voucher RM 50 shopping kat blog shop ni . baju2 kat blogshop tu lawa2 belaka., sgt rugi rase tak mencuba nasib . hik.. hik..

cara dia senang jer.. just ambik gamba anak kite ngan peralatan , perkakas , perabot umah


Syarat2 penyertaan:
1) Mestilah mempunyai blog sendiri.
2) Contest ini untuk kanak2 berumur 0-3 tahun sahaja. 
3) Untuk memudahkan proses pengumuman dan pemilihan hadiah, anda diminta menjadi follower
 dan bloghttp://babyanacloset.blogspot.com.


Ape yg perlu anda buat:

1) Letakkan gambar di atas di sidebar blog anda dan linkkan ke contest ini. ~ DONE 2) Buat satu entry dgn tajuk "GaYAkAn AnAK aNDa!" dan letakkan SEKEPING gambar anak berposing dgn sebarang perkakas rumah serta tuliskan sedikit keterangan tentang gambar tersebut. ~DONE

3) Letakkan nama penghantar (blogger), nama anak dan umur anak (sekarang). ~ DONE

4) Hantar URL penyertaan anda ke ruangan comment di bawah. ~ DONE


Contest ini bermula dari 2 Julai 2010 hingga 31 Julai 2010 (jam 6 petang).



gambar yang dipertaruhkan ialah


nama : firahadifa / afidah
nama anak : farrihin
DOB : 21st may 2008


kalau nk tau dgn lebih lanjut bout kontest nie , gi sini ya 

10 comments:

[-suziey-] said...

good luck farrihin..

Just Call Me Bitt said...

wahhh comel la hehehe dderang suke jek mandi dlm besenkan...rasanya ade pic ismeth cenggitu masa time pindah aritu sebab ade la kite rasa nak join...bleh kenal dengan kawan awak plak :)

Farra Dhelina said...

gdluck ye!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

good luck dear...baldi ke besen tu??

Sari said...

mcm nk join tapi xder gmbor yg kiut-miut..anyway gud luck yeah..

Ummi Eisya said...

sukanya dia main air..good luck..

bARdbOO said...

gdluck yer.. =)

Hidayah Shafiruz said...

thanks akak tolong promote...terharu..:)

Momma Mia said...

alahai comelnya aksi farrihin
good luck dear!!

Hidayah Shafiruz said...

Gambar dah compile. Terima kasih atas penyertaan akak. Susah betul nak buat pilihan.. Semua sgt comel! Nantikan keputusan pada 8/8/10 nanti ye.

p/s Saje bagi suspen lame2..hee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...