Followers

Monday, July 26, 2010

Kenduri

hi all ,before me start berceloteh , i would like to thanks to all of you who know me directly or in directly for the doa and birthday wishes! Really happy coz this is 1st time in my whole 27 years in  life got more than 100 birthday wishes ... best2!.. terasa diriku begitu berharga.. ahaks!!

huh, this week is the most busyest week coz this saturday my phy akan bertolak semula ke dubai dan dijangka tak balik2 ke malaysia sampai tahun depan  i ngan farrihin akan menyusul lepas raya insyaAllah . tu pon depend ngan approval un pay leave i . so minggu nie sangat sibuk nak kemas rumah sewa kami kat kelana jaya , mana brg nk wakaf , nk bawa masuk kontena , nak tinggalkan kat sini , and nak jual ( selingan- i pon nk wat garage sale nie .. tunggu.... ) . last saturday kitorang shopping stock susu n pampers farrihin also  groceries yg nak bawak ke sana , terkejut gile i ....  rm10k habis!! . bukan merungut , mmg tu keperluan anak kan , kalau tak ke sana mmg kena buy gak keperluan dia  . tapi bile buy sekali gedebuk stock sampai hujung tahun depan.. huh.. pensannn

ok , apa i melalut nie .

so , today x de ape nk cite , just nk share gamba masa kenduri tahlil & doa selamat hari tue . Alhamdulillah.. kenduri success .. . yg nie bukan house warming yer.. minta maaf x jemput u alllos , remeber i janji n wat birthday party farrihin n housewarming , pas raye la ek.. sekali ngan umah terbuka .. khas for u alls yerk!


OK , layan gamba 


before strat majlis , my mom jemput kawan2 my adik  utk khatam 30 juz al quran . dan nama pon hafiz kan diorang nie , so x sampai 2 jam , 1 al quran sudah dikhatamkan.. Alhamdulillahhh

my dad n his friends borak2 di kerus gossips





yg nie masa bacaan tahlil - nengok tu , farrihin in the middle.. nk jadi center of attraction 


makan





my phy with  his anak2 buah


ND Lala , my jiran yg islam yg paling dekat ngan umah kami , yg lain non muslim , so x dapat la nk jemput 



since ayah dia ade , so anak2 dia pon ade la..


jangan kan org tua , budak2 pon suke duduk kerusi gossips.. ngeee~


my jiran , Shaila -OIAM , aduh pendeknyer i .. 


ok. itu jer. jap gi nk buat garage sales .. huhu!

13 comments:

Fieza79 said...

best nya berjiran dgn shila...

meriah je kenduri tu...tak jemput pon..hehee

mummy_ayu said...

wah..berjiran ngan artis la kira ni...best gak tu..

Farra Dhelina said...

wah ada artis kat sini! ;-)

best nya gi dubai..

MrS. F!zA said...

wah! bestnye berjiran ngan artis woooo..

pasni kalo buat kenduri leh terus jemput dia la jd singer.. besar giler rumah..

EiJa ZaQuaN said...

wah dekat RM10k kena dahulukan perbelanjaan..ermm xpe la..smpai kat Dubai nnti dh senang...syoknye lepas ni dok kat Dubai.

firahadifa said...

fieza ,

nanti kite jemput.. tunggu..

mummy ayu ,
haha.. biase2 jer ayu..

farra,
hopefully best duduk sana. Amin..


fiza ,

mane ade besaq sgt , biase2 jer.. umah org lain lagi besar..

eija ,

kemungkinan more than 10K .. kekeke

Ein said...

Aiseh ko mk buat brp Kali house warmin ni confuse aku??

ayah,ummi, farish said...

seronok sekali sekala kenduri..meriah & dpt mkn best2..hehehhe

mama_umar_maryam said...

smpi 10k fidah?! baper kotak susu tuh?hehehe..yelah,kenela prepare kan..cpt sket up gamba garage sale,hahaha

Liza said...

tgh tunggu garage sale fida...hehe.. bestnya nak p dubai...

e.l.i.z.@ said...

alaaaa i ketinggalan ketapi laa..u migrate ke dubai ke dear? nape? keje kt sana ke? byk nye habis sampai 10k, i leh beli lens tu :P

btw, tinggi la shila tuh..cun ah dia..tp awat nk pakai cenggitu dtg majlis tahlil ekkekke tau la artis :P

Nana said...

wah glamer nye berjiran ngan nd lala & shiela

[-suziey-] said...

umangaih 10k abis? beli stok smpai thn dpean..hmm ye la kat sana susah spt ek..payah pak nnti nk soh org pos:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...