Followers

Tuesday, July 27, 2010

Garage Sales versi afidah

ok, i pon nk mencuba nasib buat garage sales / moving out sales , as u know from my previous entry , i nak pindah ober the sea kan .. so byk barang2 yg terpaksa dilepaskan ... so sila2 cuci2 mata nengok mana yg berkenan.. kalau suke email me ya



1. Fisher Price New born to Toddler rocker

music masih berbunyi lagik .. 
RM 120 .w/o postage . 


2. High Chair + swing



                                    bukan takat highchair , bleh swing2 lagik ,,, ade music lagik..
                                                   RM 100 w/o postage

3. IKEA EASEL



RM 80.00 w/o postage 


4. Toshiba washing machine 8.5kg








Features
• Capacity - 8.5 kg
• DD Inverter Motor
• DD Inverter Pulsator
• Hybrid screw pulsator 
• Triple Air Super Spin Dry
• Triple Lint Filter
• Stainless Steel Tub
• Linear Water Level
• Shower Rinse
• Pre-Set Timer
• Child-Proof Lock
• New High Grade Design

sorry , yg nie no warranty lagik .... 
RM 700
SOLD

5. Meja Makan 6 seater .

i suke Meja makan nie best coz bole fold jadi 4 seat  
Like New!





selling for 

RM 750 only






6. Radio controller Helikopter 6 speed


beli dulu RM 600.00 sekali ngan accessories
baru 2 3 kali guna
my phy x minat nk main , sebab  main asyik jatuh jerk... actually x reti main.. huhu... tapi ade benda nk kena tuka . minor change yg cost bout RM50++
now selling for RM 300.00 only SOLD



      7. Squawkers McCaw FurReal Parrot






baru , x pernah main lg
pny beli kat hong kong masa usia farrihin 2 minggu , harga RM500++ dulu . nak jadi cerita masa hasbro buat warehouse sales , kami beli satu lg , nk jual coz farrihin da puas main Mr .McCaw nie...

parrots nie best coz boleh menyanyi, dancing , say helo and kalau dia lapar dia say , then kite bagi biskut , just like real pets , pastu dia boleh record suara kite lak tuh... farrihin suke sgt toys nie ....
 now jual RM200 jer..
boleh click sini kalau nk tau details



8.helmet size S utk budak


buy kat UK. harga i x ingat berapa ..budak yer 7tahun ke atas .. bukan baby.. keke
RM 100


9 . Sofa 3 +2 +1 

susunan sofa agak tak teratur coz baru decide nk jual .. 

suke sofa nie coz byk bantal 


2

1
Sell for RM 750 only 



10 . bouncer baby 



i buy pon 2nd hand dr 2nd hand online shop . tapi farrihin x reti main... so tak pernah2 guna la..

i sell for RM 20 only!!


11. Buaian Baby to toddler 


RM 40 only 

owh.. ade lg .

i nk jual oven ELBA
tapi lupa nk ambik gamba , i nk jualRM  80 ringgit jer.. 

google . cam nie la bentuk nyer



fuhhh... itu jer setakat nie... mungkin ade lagik ...

intereted ?? can email me for details

firahadifa@gmail.com

ps:i lagi suke ambik terus kat umah i or kite jumpa mane2 tempat..

17 comments:

Farra Dhelina said...

mak aii..byk nya brg yg best2!! rambang mata tgok kak!!

Cik Andam Hazlina said...

byknya barang nak letgo..

nnt akak fida pindah.. sapa jg GHC ?

mummy_ayu said...

uish beria dah ko buat garage sale..bila nak ke sana?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ni macam dah tak sabar nak berhijrah jer ni...hehe...semua nak let go...

ayu yg masih duduk rumah sendiri ni pun macam nak let go banyak barang ...sebab nak beli baru...weeee...nanti tak der space...

firahadifa said...

farra,

keke.. ade berkenan??

lina,

hrmmm . ade staff tlg jaga . akak still buat business dari sana .. huhu

ayu ,

babe , aku gi lepas raya kot

[-suziey-] said...

waaa byk btl brg2 'beso' ni..mmg btl garage sale ni..hehee

notti netti said...

waaaaaaa.....clueless

~~@lyci@~~ said...

wah, banyaknya brg nak sales.. hmm, dah nak g oversea ekk.. ni kn buat kenduri ni ajak geng bloger smua hehe..

EiJa ZaQuaN said...

wah..mcm2 ade..mcm berminat jerk ngan meja makan 6 seater tu..tp papahal kena bg en.hubby tgk dulu..hehe..

rozliana said...

fidah..akak berkenan dgn oven tu..saiz brp liter yer?

b.O.n.d.a said...

Dubai ehh? syiOknyeeee!!!
(tetibe rase rindu makanan sane) =)

fida, akak berkenan kat Oven tu..leh buat biskut raye nanti!

nanti akak rOjer meh..

Jamiel said...

menarik..
sy wat copy..
mane tau wife minat..
Kalo jd sy email yg mana satu

Hidayah Shafiruz said...

Wow..mmg clearance sale ni! Huhuhu..by d way ble akak nk g oversea?

firahadifa said...

rosliana

kak ros , huhu .. tatau la bape liter kak .. kotak da dibuang.. huhu

firahadifa said...

rosliana

kak ros , huhu .. tatau la bape liter kak .. kotak da dibuang.. huhu

Just Call Me Bitt said...

hi,
owh nak pindah. tengah dok cuci mata la ni..hehe nak tanya condition meja xtend tu?

mama_umar_maryam said...

waaaaa..minat kt oven & hichair bb tu..huhu..iskh,byknye stok mamypoko tu fidah,klu kt sane tibe2 farihin dah blh pampers free blh untung woo jual balik,hihiih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...