Followers

Tuesday, July 27, 2010

stock

 i ade byk sgt cerita yg x dipost gik , tak tau nk story bout cerita yg latest ke yg da nk basi . minggu nie letih sgt.... aduhhh.. penatnya nak pindah... penat sgt , malam tadi balik entah pukul 2 or 3 pagi kot last  shopping groceries kat NSK selayang .. hari tu tertinggal nk buy santan dlm pack kat tesco .

owh.. btw , yesterday org2 Tesco da hantar stock barang2 yg kami buy last saturday ..terus tak jadi rumah da rumah i nie. penuh ngan brg2 . itu susu farrihin tak sampai lg tue.. today baru sampai 72 tin susu!. sume brg2 nie akan dimasukkan ke kargo this friday ..




look , nie  antara stock2 yg i bawa ke sana

sos aminah hassan & susu dutch lady 


minyak cap buruh harus dibeli , kat sana harga double kat phy ..



maggie harus ada.. keke



stock susu kotak  milo for farrihin



yg nie yg paling byk dan mempengaruhi jumlah perbelanjaan  grocery  kami . huhu.. terus terimagen kalau la farrihin blajar potty training awal , mana la aku nk letak stock pampers2  mamypoko  nie..  sure nak buat garage sale kat sana.. kekekeke

and ..

farrihin yg x tau ape2 pasal perpindahan nie ..syok bermain2 ngan brg2 yg dipunggah ... huhu

ok. itu jer..

30 comments:

Peri PiA said...

terasa sayu lak ...

Ilhamny.com said...

jd ye awk ke dubai..??brp lama..??

firahadifa said...

peri pia ,

jgn la .. nanti i pon nangis nie...

ilhamy
jadi , i ambuk UPL setahun jer

Hidayah Shafiruz said...

akak dh nk pegi ke? ("_)

EiJa ZaQuaN said...

wah mmg sgt byk stok..no wonder la berabih lebih kurang RM10k..hehe..tomey jerk farrihin posing dengan pempers jerk..

MrS. F!zA said...

wah... byknye brg.. jgn sedih2 ye..

b.O.n.d.a said...

betul tu fida, kat sana harga dabel...

ce bayangkan Mc Ciken (McD) regular size harga dia 17dirham =RM17 duit kita..

fida nanti duk kat mana?
ramai gak blOgger yg akak kenal stay kat Dubai sinun =)

[-suziey-] said...

OMG..byk giler stock pampers..bole diapers free dh farrihin..hehe..bestnye la beli stok byk2..:p beli la belacan,ikan bilis,n foods yg xde kt sana..nnti nk masak senang..kot2la rindu mskn mesia:D kicap xde ke? hahhaha:D

huhu sedihnya u nk g jauh dh..tp xterasa sgt sbb kt still keep in touch tru blog kan:)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

adui..mmg penat kan?
lepas ni update blog tak?

Nana said...

ye la..sedih plak tgk en3 ni.....xde dah sorang customer nk bli kek lagi

firahadifa said...

hidayah ,

belum lg dear , pas raya insyaAllah , abg firrdaus gi dulu

eija,

haha.. tula..

Fiza ,

iyer...

bonda ,

entah la kak , x sure lg .. mungkin nk cari kat BAsra kot


ye ker kak .. bleh la kenalkan.. keke

firahadifa said...

suziey ,
iyaaaaaa... belacan lupe!! kekeke.. thanks dear

itu la pasal.. seb baik ade blog


rose ,

of course... nanti rindu kat korang sume

nana, sebelum pi nk order seklai lg .. nanti rindu nk makan kek coklat u kat sana.. huhu

firahadifa said...

suziey ,
iyaaaaaa... belacan lupe!! kekeke.. thanks dear

itu la pasal.. seb baik ade blog


rose ,

of course... nanti rindu kat korang sume

nana, sebelum pi nk order sekali lg .. nanti rindu nk makan kek coklat u kat sana.. huhu

mummy_ayu said...

ala cedihnya tgk u dah start packing cam tu...apa pun..ada masa lagi kita hu ha..friday nie on tak?
tapi kena kuar & balik on time sbb bos ada...MV jom..

Farra Dhelina said...

mak aii kak..byk nya stock diapers..

dduk sana terus ke??

Jamiel said...

mesti penatkan..
lepas ni nak ngemas kat sana lak..

Just Call Me Bitt said...

nanti kat sane tak bleh blogging ke???

Eyriqazz said...

turut terasa sedih...

P/s : Pemenang contest hadiah birthday alisya telah diumumkan

Eyriqazz said...

turut terasa sedih...

P/s : Pemenang contest hadiah birthday alisya telah diumumkan

Ein Frenoz said...

apid chomel nyer ko niee...heheheh...byk tul pmpers tu!!

juz nice la aku jmp ni be4 ko fly...

hmmm mmg ssh la pas ni buat plan ke bandung ler apa2..kot2 masa tu fmly pn dh btmbh...

Liza said...

afidah, sedeynya..mcm nk ikut jugak.. sedey sebab nk p dubai gk....tk penah p lg..

lepas sthn kt sana, xkn nk tinggalkan ur phy sensorg?

Cik Andam Hazlina said...

waah byknya brang..

sedihnya.. lepas ni akak dah jauh..

firahadifa said...

mummy ayu , nanti kite rodger2 jer


farra , xde arr . sekejap jer..


jamiel , ahahha. iya

bitt, of course dear...

erizaq , thanksss

ein , jom ke sana!!

firahadifa said...

liza ,

xpe , nani dtg la sana

lina , sedey gak nih

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

firaaaaaaa, ayu sedih tgk stok2 ni semua...rasa macam makin jauh...huhu..nanti tak leh jumpa...

p/s: banyak giler barang ni...

mama_umar_maryam said...

ish,wpon kite hanye jumpe kt blog je tp ttp rase cam..sedey jugak 1 kwn blogger nk g negara org..setahun eh? baru nk tnye bende yg same mcm suziey,kicap xdak ke?heheh

firahadifa said...

ayu , mama umar ,


jgn la kate cam tue... nanti kite pon nanngissss...

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

banyak nyer barang

edah said...

mak aih apid..
kena ajar farrihin toilet train nie..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

errkk banyaknya stok barang cam nak duduk sana terus je...

sobb..sobb..sob..sedey plak tengok :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...