Followers

Friday, July 30, 2010

Spring Cleaning

i am in a mist .
 muka ku da gatal2 , 
jari jemari ku dah tak bersinar , ( baru minggu lepas buat nail buffing )
 sibuk . 

jap gi agen packaging nk sampai . 
duh !
barang2 kat store tak terusik lagik 


owh .. masa dok kekemas , i terjumpa yg ni



farrihin's 1st booty shoe... aduh... rindunyer masa zaman dulu..




p/s : net , .. aku tak dapat lagi rase lg makan kat alexis yg ko nk blanjer today... T_T......




10 comments:

MrS. F!zA said...

shumel nye kasut farihin tecik nye..masa ni farihin umo bape pakai kasut ni?

julia said...

mcm kenal je shoes tuuu

Farra Dhelina said...

alahai cumel nya kasut tu..terignt kan time diorg baby2 ni..now, cpt je dah membesar..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nak pindah memang sibuk tahap gaban...slow2 dear..kang ader yg pingsannnnnn tgh jalan nanti....

[-suziey-] said...

wohoooo xleh tahan statement p/s: nape net xajak iiiiiiii..mencik..heehe;p

hiks comel je booty tu..

mama_umar_maryam said...

hhu..cute little feet kan..

Nana said...

kita pon sama klw ngemas2 sure gatai idong klw nk kemas kena pakai mask siap2 tu pon gtl lg

Fieza79 said...

comel je kasut tecik tu...

firahadifa said...

Fiza,

lahir2 da pakai kasut tue... mg SIL buy dari moscow .. hik hik.. bertuah dier..

k.imah ,

kekekeke


farra,

itu la pasal


ayu,

tu la... lethib bangat nie


suziey,

suziey... ahahahahah... jgn jelesssss... takpa2... x dapat pi pon


mama umar ,

tu la bpasalll


nana,

kena wat resdung nie.. kkeke

fieza..

hehehhe

mummy_ayu said...

so chumels kasut tu...
fida, jgn kata ko..aku pun kena tinggal..net kena berhidmat untuk negara
apa pun harap minggu depan ok la..selasa? bos aku takde..luar negara..jom...
selamat berkemas!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...