Followers

Monday, August 2, 2010

Loving from a distance is never easy..

.








my phy pergi lagi berkhidmat demi negara
sedih 
:(

**hopefully cuti dapat approve cepat **

18 comments:

moment said...

anak ko pid.. ngan reket dia.. dia masih belum mengerti eh..

be tough! InsyaAllah ade rezeki.. =)

firahadifa said...

moment ,

ya.. dia masih x paham ape2 lagik

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

insyaAllah..semoga dipermudahkan segala nya k..:-)

Peri PiA said...

InsyAllah..soon..saba ye
xoxo

[-suziey-] said...

huhu sgt touching..be strong ok..insyaAllah ade kemanisan disebalik sume ni..yakin pd hikmah Allah:)

Fieza79 said...

walau tanpa ayat pon dh tergambar pasaan di sebalik pic2 tu..hukk sedihh...saba ye..da hikmah di sebalik...

MrS. F!zA said...

jgn sedih2 ye.. apa yg berlaku adalah dgn izin Allah juga.. minta dipermudahkan semua.

CatlinaFly said...

semoga selamat pergi dan kembali..dugaan...sy tak pernah berpisah jauh dgn hubby...jadi mungkin tak paham ape yg fidah rasa...harap2 kami tak de lah duk jauh in future nanti, tapi takdir tuhan , sape yang tahu kan..

byk2 kan bersabar ye..teringin jugak nak gi obersi..tapi tak mo gi sorg2..nak gi satu famili :)

a picture speaks a thousand words..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

insyallah....lepas ni kemanisan kehidupan pasti menjelma....sgt touching...

mummy_ayu said...

ala cedihnya..sabar ye dear..harap semua settle cepat, leh u join ur phy...

zue @ annaleeya said...

sedey tgk gambo tuh... kita pon x pnah berjauhan dgn hubby.. hrp dipermudahkan semuanya... byk2 sabo erk...

ayah,ummi, farish said...

Sabar ye...maya faham wpun x pernah ader dalam keadaan cam tu.

Sari said...

tabahkan hati yer...akak pun prnah mengalami w/pun hanya dlm negeri tapi insyaAllah diakhirnya akan ada kebahgiaan yg manis...

Farra Dhelina said...

sedihnya.. sabar ye..

mama tisya said...

aku pn rindu kamu bila kamu dh pegi jauh..huhuuh...nasibaik ada blog & fb

even aku tkleh view gmbr tp aku nk gk komen..sian aku kn...

leceh la nk pki broadband...huuhuhuh

Nana said...

ala sedehnye...xpe2..xlama lg fida ikut gak g sana kan..xlama.. pas raya je kan
jgn sedey2 ek boleh geng ngan kita PJJ eehhehe

mama_umar_maryam said...

erk,touching tgk ur pic,apetahlagi in ur shoes kan..xpe dear,sabar skeeettt je lagi,soon u'l b with him,and farrihin of cos ;)

adianiez AIDA said...

sabo ye. PJJ dgn hubby memang sakit!!! aida da rasa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...