Followers

Wednesday, August 4, 2010

packing

i tak paham nape ade org suke pastel2 org lain .  dgn erti kata lain. menyucuk2 org lain . dalam kes i nie i da terkena . mungkin sebabkan cucuk menyucuk nie , i tak akan dapat cuti n ikut my phy ke dubai. 

nak resign ?? .. hrmm . walaupon mudah , tapi kena pikir 100 kali perasaan mak ayah kite yg membesarkan dan memberi pelajaran pada kite kan ?? so rite now .i cuma bleh tabahkan hati , berdiam diri  and wait for management result 

ok . enuf of all that . as my ayah said . jgn kalut2.. benda belum muktamat .. huhu 


but ... since i masih  in  a mood of mobilization nie .. i post gamba bout last friday time agen packaging datang bungkus barang2 utk dihantar ke dubai . Nama agen packaging nie SUBALI PACK . sangat la experience dalam mengpack barang . ibu say masa ibu nak pindah ke sabah dulu tahun 1985 , subali pack nie da ade ...  







korang teka ape dalam bungkusan nie ?? 





satu2 diorang bungkus








haha... maggie...





my mom datang membantu





ok. teka ... nie plak ape ...???

memang kemas dia balut..






tada....  kicapppp.. (bg menjawab soklan suziey ngan mama umar tu hari yer.. 
i dah pon beli kicap yer.... keke)





budak kecik nie . pon nak packing gak toys dia utk bawak ke sana...



tapi salah kotak la nak... tak muat... huhu



look ..dari kul 10 pagi , sampai  kul 10 malam baru habis kerja2 packing nie ... sume ade 91 kotak .. 



p/s : pack punya pack , sekali cuti x lulus plak nanti  . T_T sedey la i  



16 comments:

MrS. F!zA said...

sedihnya bila tgk duk pcking2 brg ni..haish.. mcm diri sendiri plk..

notti netti said...

Aku pon dulu time pindah dr sabah ke kl...pun guna subali pack gak...dengan sampah2 sekali diaorg balut (they tot brg mak aku) kemas lak tu.

Nana said...

fida, klw cuti x approve mogok je hehe

zue @ annaleeya said...

Insyaallah... seme ok tuh... betul kata ayah fida tuh, jgn kalut2... doakan seme berjalan lancar k...

wahhh... sonotla duk dubai nanti..

maszmadi said...

isk, harap2 bos bagi cuti la yerk.. ameen

adianiez AIDA said...

bagus nyer ada org tukang packing! kurang penat kita...

Fieza79 said...

sebok nya dok packing brg2...

.s.o.f.i.a. said...

sebak la plak.....

yatie chomeyl said...

insya Allah cuti ko lulus babe ;)

Liza said...

yerla...sedih la rasa....cuba memahami perasaan fida waktu ni.. :( be strong, friend!

siti nurkhijah said...

insyallah.. cuti tu dpt nnt..
sabar jer dulu...
kami kat sini pun guna subali pack gak tp utk pegawai2 jer..yg cam kitaorang ni pandai2 la...huhuhu

Momma Mia said...

Insyaallah cuti tu mesti bos lulus tuh.. puh puh puh...

CatlinaFly said...

ciannye fidah...insya allah lulus tu..

Queenin Murni said...

byknyer pampers.. mmg about time nak train farrihin potty dah tu. :P

megi satu2 tu tak tahan..hehehe!


by the way, sayu plak tgk u're leaving... sob sob sob...
brapa lama dok sana?

[-suziey-] said...

ouh i xsuka packign brg..suka pindah2 or merantau or g vacation tp part packing adoiiiii..masla..

ekekeke..ade rupenye kicap ek..hiks:D

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

haha..kicap tu sapa punya feveret?? you atau si kecikk tu??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...