Followers

Monday, August 9, 2010

no idea

actually i tak tau nak letak title ape , no idea ..

hari nie i datang awal ke opis . 645 da gerak dari rumah.. masih gulap gulita lagik .. tapi tak la seawal si nett tue... belum kul 8 lagik da post entry , korang tanya la dia sendiri kul bape sampai opis ..

tho i gerak kul 645 , but i sampai tepat2 nak kul 8 gak..  sungguh jauh rumah hulu langat ngan shah alam .. aduhhh .. belum kul 7 da jam kat plaza phoenix !  u know .. my my Dato' MD da kuarkan surat tak mo staff dia datang lewat lagik . oleh kerana i sayang ( aisehh .. tersasul )  suka  kat my dato MD . so terpaksalah korban kan tidoq i .. huhu..

ok. i da melalut


so hows ur weekend . for me , tak de weekend yg bagi i tak duduk relax jerk.. mesti i kena buat something ... i mmg x leh duduk diam weekend . so this week i nak tau i kemana ?? i ke Tanjung Karang , tanjung karang nie dekat ngan kuala selangor . tau i kesana wat pe? i wat GARAGE SALES kat sana..... tapi kali nie versi baju jer i sell semua koleksi baju2 i .. sorry .. no picture .. salahkan i sebab tak bawak card reader camera .. best mmg best .. Alhamdulillah ... byk gak yg laku :)

nanti the rest of my baju yg tak terjual , i wat garage sales kat my blog lak yer..

ahhh.. lagi 1 , minggu nie pon best gak coz i meet my bestest friend time kat campus dulu.........

upsss .... have to go .. nanti sambung

to be continue

while i tulis this,  i got sms from a best friend of mine since secondary school, wafa , dia pon blogger . Ayah dia Allahyarham Ustaz Ujang Telah meninggal dunia pagi tadi . Ustaz ujang nie is one of teacher yg ajar i masa i kat sek men sains sabah dulu. dia selalu bagi tazkirah kat surau aspuri every week .  Al - Fatihah..

9 comments:

[-suziey-] said...

wohooooo awalnya..i tgh iron baju time tu..ekekeke:D

giler awal nett..msti balik pn awal tu..cuba tnaya dia..haahhha:p

al-fatihah utk arwah ustaz ujang tu..

mummy_ayu said...

uyo..awal tu..semangat ko ye Fida!!

alfatihah untuk arwah ujang

notti netti said...

ooo...sempat kutuk aku suziey nie....aku kan pekerja berkaliber.....bakal Ketua polis pompuan pertama...ehehehehe sebelum subuh aku dah terpacak kat opis ngan antu2 opis.

Peri PiA said...

my house olso jauh dr umah,pagi2 kena keluar dah ehehe

mama zharfan said...

i bgn tido pukul 5 pagi ;)

Hidayah Shafiruz said...

Awalnya kak kluar keje? chaiyok! chaiyok!

p/s Al-Fatihah buat arwah Ustaz Ujang.

Liza said...

Awal bgn!! Liza bgn awal utk tutup alarm tepon. haha.. tido balik utk bgn lewat ke sek. tua2 pun kena p sekolah.. huhu..

Mata Hati said...

awalnya gerak dari rumah. kalau kat sini, 6.45 masih lagi dlm bilik air

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang awal lah....pekerja cemerlang ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...