Followers

Monday, July 12, 2010

si awang tenits

today nak update pasal si awang tenits nie .. along & angah n farrihin .




since i dah duk umah my mom , which my sister, ibu kepada si twin along n angah  pon duduk umah kat sana gak. so bleh Imagine la betapa riuhnya rumah dgn diorang bertiga nie , diorang nie dah macam belangkas .. kawan main pon ye , kawan bergasak pon jer... si farrihin la kuat membuli along ngan angah , memang tak boleh dibiar sekejap , hatta seminit , if not , berdesing telinga dgr terikan dan tangisan , dan lebam berserta bekas gigitan si farrihin.. kesian si along dan angah..huhu... 


tapi kalau salah sorang tak de , masing2 mencarik.. harus mesti ade tiga , kalau tak, mesti  menjerit panggil suh datang main.. i rasa diorang ni close sebab da la sebaya , beza sebulan jerk , tapi diorang nie adik beradik sesusuan , i ngan kakak pantang sekali , since susu badan kakak sikit , so i bagi la kat diorang berdua nie . 


uolls percaya tak kalau i kata yg budak 2 tahun da pandai game ZUMA?? ,  game katak yg shoot bola tu ... mind u , si kembar nie da pandai main !! ,  mmg terkejut ar.. dia tau macam mana nk operate , nak buka , nak pilih stage berapa .. iya.. dia tahu semuanya! . mmg funny nengok ..




ok , some picture of their activities .. 




mandi together , acu diorang ni mandikan...



upsssss... 2SX lak... 








breakfast together ... farrihin suh along n angah angkat tgn baca doa

baca doa makan




play together , watch barney together 



berjalan2  together ...



dan... ini la keje diorang before tido , mengacau atok tido , adei.... 
dibuat nya atok like moto , tunggang atok ...



ok. itu jerk. nk masuk meeting

14 comments:

MrS. F!zA said...

cekcinya uolsssss!!!=D

lily azliyana @ mama zara said...

meriahnye rumah ngan 3 budak kecik...klu diorang takde, senyap sunyi jekla ye..hehe..nway, kagum dgr umur 2 tahun dn pndai main Zuma..sape yg ajar diorang tu..=p

mummy_ayu said...

meriahla umah yer....!!

Peri PiA said...

me main zuma asyik2 level rendah jer hihi :D

Ummi Eisya said...

bestnye..ada kawan tu..meriah tul..

firahadifa said...

fiza ,

haha

liy ,

diorang belajar sendiri..


mummy ayu ,

sungguh meriah!


peripia ,

hehe

ummi elisya ,

sungguh meriah!

firahadifa said...

fiza ,

haha

liy ,

diorang belajar sendiri..


mummy ayu ,

sungguh meriah!


peripia ,

hehe

ummi elisya ,

sungguh meriah!

notti netti said...

uish! bontot laaaaa.......mummy ayu...sila jgn tengok lama2 gambar buntot itu. dikhutiri membatalkan puasa anda....sekian.

[-suziey-] said...

umangaih..adeiiii..mau roboh umah dibuat oleh deme ni..ekeke:D paling kesian atuk jadi mangsa buli..hahahaha..so cute:p

Ein said...

ComEl n aktif tul main gigit laks farihin ni..

mama_umar_maryam said...

wahh game zuma tu,hebat2..hik2..3 stujes nih kiut je

CatlinaFly said...

macam triplets lak diorg ni..uishhh seksinye muntut...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

mau tak meriah.. budak kecik ader kan..

♥etiey erywan♥ said...

alohaa....comelnya!!!!! grrrr...geram... i follow u...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...