Followers

Monday, July 12, 2010

Spanx by Sara Blankely

hye ladiesss , my sister in law ade kawan kat US , i ade pesan kat kawan dia Spanx , so kepada sesiapa yg nk pesan juga spanx , bleh gitau i . i nk order ngan dia paling lewat pon this friday , kawan my SIL nie x ambik upah pon.. just tolong buykan jerk.. tapi kalau ramai yg nk buy , boleh la share sket duit pos 30usd tue .. setakat nie da 4  org yg nak order , the more the merrier will be , the less we can get .. ahaksss




bout harga , setiap jenis spanx line harga dia .. ikut u mana yg uolls berminat , pastu kite darab ngan 3.5   latest rate and duit pos nya 30usd , but kalau ramai , kite divide la dgn bape ramai yg buy .. 


update : again , i bukan nk buat business , just nk mengurangkan duit post n tax bile sampai malaysia..





i nak order yg nie , 
Spanx : In -Power Line  super high power 
$38 usd 

tapi ade byk choice spanx baju ker , panties ker , color n size  , bleh nengok kat sini


size n color bleh gak nengok kat sini




uolss pikir2 la dulu , by friday nie baru i nak order , kalau da tau bape ramai yg confirm nak , so da bleh tau bape duit post yg setiap sorang kena bagi ( erkkk. korang paham ke apa yg i maksudkan nie) . so korang bleh masuk duit kat i khamis malam ker 


ok. kalau berminat email me at firahadifa@gmail.com ya.. 

10 comments:

notti netti said...

eh, aku mcm nak jer la....tapi kena tya hubby dulu eh?.....

firahadifa said...

aku ok jerkk

Cherrie Pie Sweety said...

macam minat.. jap eh yang.. nk usha2 :)

[-suziey-] said...

cam best jek..bole slim ni..tersorok segala tayar2 terlebih,...ekekek:D

Anonymous said...

Nak tanya..Err..err..Why the price kena darab ngan 3.5? bukan now 3.2 and usually less (max pon tak sampai 3.25)..kalau darab 3.2 aci tak? hehehe..thank you..

firahadifa said...

cherry , sila2 suziiey , betul2 cik anom , now da 3.2 yek , cam tu , kite ikut rate latest la.. but kena bagi extra gak utk tax bile sampai malaysia , but mungkin juga tak de . and kalau da sampai malaysia , kena ambik kat my opis kat pudu raya , kalau nak i pos kena give i extra 8 ringgit cos pos ... ahahahaha.. aci tak ??

Queenin Murni said...

aha.. penah beli online gak nih.

but ur price slightly cheaper lah. :P
awat lmbt sgt meniaga? hehehehhe

firahadifa said...

murni ,

i x ambik upah nor meniaga .. i just kurangkan my duit pos jerkk ahahahah..

my sister punya friend pon x ambik upah , just tolong belikan

firahadifa said...

murni ,

i x ambik upah nor meniaga .. i just kurangkan my duit pos jerkk ahahahah..

my sister punya friend pon x ambik upah , just tolong belikan

Mrs Imran said...

afidah i think exchange rate tu u kene letak slightly higher than current sbb normally bank charge lebih sket dari current [based on my 5 years experience buat online purchase..hihi]

i do have spank jugak yg high power ni. tapi mcm nk kene beli baru dah. sbb i lenjan giler2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...