Followers

Thursday, August 12, 2010

puasa

mmg susah nk commit one entry per day .. entah la .. donno what happen to me .. i makin malas nk wat entry ... bukan je nk wat entry , nk buka blog pon adei... bercinta .. mungkin disebabkan my other half is  not with me . without my phy .. my life .. owhhh ..


nway ,

hope not too late to say selamat berpuasa kepada semua my friends .. also .. sempena bulan ramadhan nie , i nak minta maaf kepada semua pembaca2 blog ini , whether my friends direcly or indirectly jika ada salah silap yg i penah buat .samaada yg sengaja atau pon tidak . i tak berniat utk mengguris perasaan sesiapa..

for this bulan puasa , this is my second bulan puasa tak dapat full tarawih di masjid coz nak menjaga si kecik .. hrmmm .. what to do .. kalau bawa farrihin takut ganggu orang solat lak . moreover adik bongsu i dah dilantik oleh masjid negeri selangor jadi imam solat tarawih masjid di kajang .  kalau bawa farrihin x dapat lak adik i kusyuk solat . tau la farrihin tue .. later dia ke depan nyer panggil acu .. acu.. tak dapat imam kusyuk solat plak.. nyaya..

owh.. somewhere middle august nie adik i akan mengimamkan solat terawih bersama sultan selangor dlm  1 majlis dgn sultan selangor .  i tak tau majlis apa.. but really hope can join.. tapi farrihin.... sapa nk jaga?

ok.. i think itu je for me ..

Assalamualikum... dan selamat beramal...

farrihin da rajin baca quran bulan puasa nie.. siap dgn lagu2 dia lagi.. tapi baca Quran terbalik !



my next update ;

1. dinner with my beloved close friend in campus
2. my day trip to genting - batang kali - cameron - shah alam a day before puasa 

12 comments:

Jard The Great said...

selamat berpuasa apid =)

Peri PiA said...

selamat berpuasa,mhn maaf jika ade silap ye...keep on blogging :)

alahai sweetnya ..apid

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

selamat berpuasa utk fira sekeluarga...memang bulan pose ramai gak blogger yg kurang aktif kan..masing2 sibuk nak beramal..

btw, bagus adik fira, muda2 dah jadi imam...alhamdulillah...

MrS. F!zA said...

selamat berpuasa fira!
ramai blogger tak update sgt blog ni..bgus kan..kita pon tak de mood sgt sbb tak larat..kekeke

Fieza79 said...

slmt berpose firadiha...biasa la kkdg mood tk dtg nk berblogging...bl ati dn pasaan d tmpat yg lain lg la bertambah2..saba ehh..

best tu nk tgu n3 psl trip tu..

ayah,ummi, farish said...

selamat berpose...nk mintak maaf jugak kalau ader salah & silap

Nana said...

btol tu fida..kita ni pon sama nk g semayang terawikh tp damia sapa nk haga

mummy_ayu said...

wah..cayalah ur bro...jadi imam tu..selamat berpuasa Fida!!

Just Call Me Bitt said...

yeay salam ramadhan, farihin sama la mcm ismeth hehe susah nak bawa majlis tambah melibatkan org yg dia kenal...mau haru kite dibuatnya..ehehe

mama_umar_maryam said...

slmt berpose fidah..jgn lupe 'homework' updet citer ye,hehehe

Ilhamny.com said...

slmt berpuasa fira..
btul tu, linda semenjak ada anak, dah x pergi terawih dah..kalau bwk, takut huru hara masjis, tambah2 yg boy tu, takut org lain x kusyuk sbb anak kita..
tp menjaga anak d rumah dgn penuh keikhlasan pun dah dikira pahala jgak kan..ceewahhh..hehehe

Anonymous said...

And all?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...