Followers

Friday, September 17, 2010

demam

tak de mood nak blogging . demam , batuk , selesema . da dekat 4 hari tak baik2 lagi .. jap lagi nak pi sjmc . hopefully diorang tak admit i . esok my family nak buat open house . btw , i nak mengajak uolss ke open house esok . 2 ke 6 pm . datang la yer.. kat taman hulu langat jaya, batu 9 , cheras , email me kalau nak alamat n no tel ek :) firahadifa@gmail.com. regards , me via e71

11 comments:

Queenin Murni said...

selamat hari raya... maaf zahir batin.. :)

Ummi Eisya said...

ala siannya demam..moga cepat baik ye..klu dekat leh gak g open house tu..

Peri PiA said...

dijmpt ye?ehehe

InsyAllah,tingin sgt nk gi .. esk full la jadual

mummy_ayu said...

ala siannye demam raya yer...get well soon yer dear..harap tak de yg serius..
sowie sbb esok memang pack...tenghari ada family gathering kat shah alam..pas tu gie open house tok su hubby kat melawati mlm open house umah bos shah alam pun tak sure lagi gie ke tak...

Farra Dhelina said...

smga lekas sembuh..

*klu dekat, dh dtg terjah dah opn hse akk :)

Liza said...

alar.. masih di kg ni..

mama zharfan said...

thn dpn boleh tak i dtg heheh
thn ni tak dpt ler nak dtg :)

[-suziey-] said...

huhu siannya demam ke..besela cuaca panas terik...aku pn kena demam selsema nih..

waaaa ade open house ka..ala esok balik kg la plak..ahad free la plak..huhu..

EiJa ZaQuaN said...

ala ciannye..moga cepat sembuh..

ohh..dekat jerk ngan umah my mum tu..tp kena tanya driver a.k.a en. suami..kalo dia free bole gak la dtg menyinggah open house..hehhee..

Just Call Me Bitt said...

baik harini banyakan rehat...:) segan la fida..hehehe btw esok pon ikut hubby punya agenda...salam lebaran.....

mama_umar_maryam said...

get well soon fidah,hope blh lyn guests time openhouse nnt..full arini jemputan mkn,hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...