Followers

Thursday, September 2, 2010

hahaha .. hehehe....hohoho....

keke...Ape yg gumbira sgt nie?? tak de la happy sgt.. tapi happy jugak.. sebab staff baru yg akan  ganti kerja i sepeninggalan i nanti da masuk . 2 org lagi tue.. best2...

boss suh i train diorang , so i akan bagi comprehensive traning kat depa ni .. tolak cuti raya nie  , tinggal sebulan lagi i nak train diorang.. hopefully  diorang cepat blajar . kena jadi cikgu yg garang nie.. tapi bleh ker?? sure tergelak nanti kalau buat2 marah..ngeee~


Semalam tak de update . farrihin x sihat . dalam tak sihat pon sempat lagi dia baling my camera sampai rosak !! .. aduhhhhhhhhhh .. camera i tu baru 3 bulan buy .. da la nak dekat raya.. what can i say... nak marah2 byk sgt pon. dia budak , bukan reti apa ..


ok. itu jer nak update , just post gamba my nephew tengah solat dgn ayah dia  ..


kusyuk betul solat.. 


datang si farrihin , ditolaknya my nephew, angah nie , dia plak nk solat , yg si angah nie,  dia suruh solat kat sebelah 



siap bentang sejadah baru bagi angah solat kat belah kiri ayah dia ..




16 comments:

EiJa ZaQuaN said...

hehe..jdk cikgu sebln la ni..msti bleh jdk cikgu terbaik pnye..!

adoii..sygnya camera baru 3 bulan beli dh rosak..

MrS. F!zA said...

hehehe so cute la dia.. hahahah

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bagusla dah ade pengganti n ade masa lagi tu nak train
hope depa cepat belajar so leh la nak pegi nnti ngan tenang kan?

hehehe..rafiq pon suka ngaco sy nak solat
so sy buh satu sejadah sebelah utk dia
sib baik dia tak tarik2 sy punye sejadah dah keke

yatie chomeyl said...

haha lawak gile gmbr farihin dgn nephew ko tu ekekeke

Peri PiA said...

tgl sebulan jer lagi..tik tok tik tok

nangis camera kena baling,saba jer la

Nana said...

hehe jgn garang2 tau
kita klw ngajor staff baru klw dia jenis slow pick up sket mula la ilang sabar ekekeke

mummy_ayu said...

wah..dah jadi cikgu plak dah..
he he he..selamat mengajar ye cikgu fida!!!
ian & iris pun busy nak solat kalu kita solat...

e.l.i.z.@ said...

haa train anak orang tu betul²..marah mana yg patut..anak sendiri jgn marah² hahah

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

jangan garang2..nanti cepat tua...weee

Liza said...

What a smart boy, farrihin!

U tak boleh garang. Garang pun dia tak takut sebab muka 'jambu', comel sgt. Hehe..

mast said...

haha..comel..dah besar si awng tenits ni..dah pandai solat..tapi still tak boleh berdekat...nnt jgn buli adik tau..

Just Call Me Bitt said...

hehehe cute kan budak-budak solat...hopefully anak-anak murid cikgu dengar kata hehe

Farra Dhelina said...

slmt mengajar!! :)

mama_umar_maryam said...

2 org lagi pengganti fidah..see,nmpk sgt keje u bagus smpi bos kene ltk 2 org ;p

ainnoraini said...

jgn dere die fida dgn rotan panjang tau...nanti dia report kat bos...
nnt cuti kene tarik balik...

camera tu, apa lagi..boleh ler beli yg baru ye...

~~@lyci@~~ said...

alalala.. comeynya farihin solat.. alhamdulilah, semoga jd anak yg soleh..

selamat berhari raya utk fidah & family.. alycia nak bg kad raya.. sudi2 lah ambik di blog yer ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...