Followers

Wednesday, September 8, 2010

KAD RAYA

This entry probably my last entry before we start having a long holiday to celebrate Eid . raya nie i cuti sampai 20th .. u ??

I nak tepek kad raya yg i dapat ..

from edah my usm Friends




From Farra Dhelina

From Atie


From Zue


From E-car


From   Ayu

From Maya



From Chugi


From Nana



                                                                 from amy ( mamatisya)



From mummyayu


dan beberapa lagi yg i mungkin tak perasan ade kad raya for me ..

Thanks Girlsss you All make my day :)..


Sorry .. i tak buat Kad Raya ,
Mood Raya kali nie sangat sederhana .. tak de apa yg best raya kali nie.. mungkin sebab xde Phy disisi .. my family pon ramai yg tiada disisi...
baju raya mmg i tak tempah , pakai baju yg i buat masa wedding adik i jer ..
Kasut pon x beli ..


ok .. itu jer nak say ...

last but not least

I humbly apologize to all my readers , which ever my entry yg pernah buat perasaan anda terguris , or my komen yg tidak disenangi , or my annoying manners as blogger and your friend  ..

Maaf Kan lah i ..



SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN



7 comments:

Peri PiA said...

selamat hari raya afidah,mohon maaf jika ade salah silap ye

jauh dimata,dekat dihati

yatie chomeyl said...

slmt hr ry utk ko gak..hope ceria je beray adgn femili wpon hubby ko xde di sisi

chugie said...

selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir batin! hav a safe journey k..

mummy_ayu said...

wah..banyak e card ko...ye..kit dok busy gantung ecard la...

Jard The Great said...

selamat hari raya apid.. maaf jika ku pernah silap kata atau tercarut ke.. hehehe

Ena said...

Selamat hari Raya..

Nana said...

wah ada kad raya kita kat sini hehe
selamat hari raya..
kita sama xbape nk eksited nk beraya pasal asben xde kt sisi juga
koje..raya ke3 br blk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...