Followers

Friday, September 24, 2010

My 1st Tupperware ...

caya tak ? i da 3 tahun kawen , 3 tahun jadi wife ,  nie baru 1st time i buy tupperware .. means i nak melibatkan diri secara serious dalam aktiviti dapur bile dah bergelar FTHW ( full time house wife) soon .. tupperware nie utk di bawa ke dubai..

and.. caye tak , bile da buy tupperware nie .. rase life as a wife complete yer...


haha ...ade2 je i nie kan ??

i buy this ... 


buy 6 pcs Square modular mates , get FREE 6 pcs Oval modular mates .. and extra 2 more big size .. sape nak buy , buy today .. promotion habis esok .. 



p/s: after i bought this , semacam ade suara2 sumbang kat tepi telinga i suh i buy semua set dalam katolog tu.. semua nampak menarik...  adei ~  

10 comments:

Liza said...

amboi.. jadi tamak ninah plak.. hehe.. tapi mmg. Kalo Liza shopping tupperware, tak cukup 1, mesti 2 set rembat, dey!! Skang dah byk koleksi sejak my deskmate jd dealer tupperware..

Peri PiA said...

tupperware dulu kini dan selamanya

pia xde lagi ni,umi adalah la hehe

adu 2 jer barang tupperware,tu pon hadiah mase kawin :P

EiJa ZaQuaN said...

oh iye ke.., tp mmg sekali dh terbeli tupperware..selama-lamanya akan jdk peminat tupperware..huhu..

aNgAh_aLiFaH said...

i pun dah terjebak... few days b4 puasa.. skang ni rasenye dah penuh umah... dah jadi ahli dan dpt diskaun 25% pasal sponsor orang lain dah.

hebat penangan tupperware ni kah.. mmg lah golongan isteri-isteri aje memahami... golongan suami geleng pala aje tgk umah penuh dengan tupperware... ehehhe..

[-suziey-] said...

hahahah lawak la u ni fira...adoi..beli tupperware i rs mcm makcik2 jek..haahaaha

~~@lyci@~~ said...

tak rugi beli tupperware.. praktikal & bole pakai lama.. alycia mmg peminat tupperware ;)

Liza said...

fida, dh tag fida msk contest. check kt http://adammz.blogspot.com. jom la...

CathJ said...

very good products.. love Tupperware too.. :D

mama_umar_maryam said...

heheheh,thats normal fidah, zety pon klu tgk katalog ikea ke ape ke.sumer rase nak,hahah

Anonymous said...

lucky u~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...