Followers

Thursday, September 23, 2010

Rezeki tergolek


Hye everybody .. hows ur day ? me rase sakit2 belakang , sengal2 badan .. duh x selesanya ..

Ok , back to the topic , ape yg rezeki nya..??

Meh nk jeleskan sket ,
 I baru dapat this whity white thing from my phy…..


Tadaaaa.........




buy kat dubai maaanyak mulah dari buy kat malaysia.. keke


No no .. Phy x balik Malaysia .. his friend yg balik pass to me ! J

All this while I Cuma ade desktop , but dah dijual coz tak nak bawa ke dubai .. and currently  I use my office laptop to get in touch with all of u , my blog world , but since next month is my last day working , sure la nak serahkan laptop office  nie semula …  so laptop baru nie la yg akan jadi penyambung nyawa to get connected  to all of you …  kalau tak.. mati kutu I tatau nak wat ape kat sana nanti.. keke..

Bout sakit2 badan nie.. ingat nak pi buat bekam arr.. kat mana yg best and murah ??


20 comments:

MrS. F!zA said...

bestnya wooooooooo rejeki tu

Ieda Al-Habsyi said...

beshh besshhh cun tuh! :)

mama tisya said...

wah2 dpt adiah dr phy...best2

Ilhamny.com said...

cantiknye warna putih..

Fieza79 said...

best laaa....laptop baru cantek laa...

EiJa ZaQuaN said...

bestnya dpt laptop baru dr phy..rezeki..cantik pulak tu white kaler..!

mummy_ayu said...

chantiks tu...suka suka..dah nak last week dah keja..bila nak date nie?

Ummi Eisya said...

woww..bestnye..cantik lak tu..rezeki tul..

Liza said...

wOO oOOO.. Dpt laptop free.... jelesnya!!!

Nana said...

wah bezzzz nyeeeeee lappy kita rosak en somi xganti2 lg yg baru hehehe

Farra Dhelina said...

best tuuuuu...tp ni notebook kan sis?? kecik kan screen dia..klu fra, tak puas nk tgok..

firahadifa said...

mrs fiza ,

muhehehe

ieda,
iya ..

mama tisya ,

syarat yg i suh phy tunai if nak ikut dia..

ilhamy ,
2nd best choice after pink!

fieza,
kecik jer , ringat , senang nk bawa

eija,
ya.. rezeki :)

ayu ,
i dapat ramai lak jemputan makan2 this friday..

farra ,

iyer.. rezki..

liza ,

x yah jeles yer.. murah jer..

nana,

kena pujuk lagi nie.. hahaha


farra,

ha'ah.. laptop nie just for travel .. if kat umah , connet ngan monitor besaq..

firahadifa said...

mrs fiza ,

muhehehe

ieda,
iya ..

mama tisya ,

syarat yg i suh phy tunai if nak ikut dia..

ilhamy ,
2nd best choice after pink!

fieza,
kecik jer , ringat , senang nk bawa

eija,
ya.. rezeki :)

ayu ,
i dapat ramai lak jemputan makan2 this friday..

farra ,

iyer.. rezki..

liza ,

x yah jeles yer.. murah jer..

nana,

kena pujuk lagi nie.. hahaha


farra,

ha'ah.. laptop nie just for travel .. if kat umah , connet ngan monitor besaq..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

cantik sgt...tapi kalau ayu pilih pink....hehe

wawan said...

fida nak ke dubai pulak ka? bestnyaaaa

yatie chomeyl said...

perghh lawa tu babe

Sidratul Muntaha said...

mmg jeles..
cantik woo..
putih itu suci.

Just Call Me Bitt said...

buleh la selalu lawat saya lepas ni...hehehee...eh , u berbekam? best ke?? pasal tak p urut jek..i mcm takut bila tengok org lepas bekam...hehe

mama_umar_maryam said...

white,smart okey,zety mmg suke kaler white n red ;)

BeauTiFuLGirL said...

"GUA TAHU ITU SIAPA" CONTEST

http://www.terbangtinggitinggi.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...