Followers

Thursday, September 30, 2010

Open House

dalam sebulan ni mesti byk cite bout rumah terbuka kan ..

i malas nk cite lebih .. coz aktiviti dia makan .. makan ... dan makan !

so layan jer gamba my officemate ajak pi open house rumah my opis mate masa lunch yesterday, byk betul kami nie melantak tak hingat...ade nasik himpit , kuah lodeh , rendang , nasi goreng , mee jawa .. nyam2..

i yg over posing . :P


dan mereka2 yg terover makan ..haha

dgn tak malunya kami habiskan kueh raya ...


all my officemate .. most of them are guyss



sikitkan ladies kat my dept ... 


p/s : hari nie ade jamuan raya my dept lagik.. best2..

p/s : semalam i post email leave notification @ my company .. sungguh sedih & terharu , ramai nya wish ..

p/s : dalam suka nk cuti.. ada duka.. bile my pengganti ambik  new project which suppose to be my project ! sungguh sedih!!! .. rase hati nie disiat2 rasenya bile dia bersiap2 nak ke meeting tue.. aduhhhhhhh... 









14 comments:

Jard The Great said...

apid da nak pergi da tu. hehe. well, life is always everchanging. harap pid dapat adpat kehidupan die sana. =)

best wishes okeh. sorry can't seem to find the time to meet up with for the last time. but my prayers are always with you.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

besnye makan2..

yela, sakit ati tgk org lain take over project kita..tapi takpelah..utk kebaikan u jugak kan...:-) sure tak sbar nak fly duk ngan hubby..:-)

Liza said...

Fida, yg sikit tu yg manis nya.....

mummy_ayu said...

seronok makan makan ... sabar la bab project tu..kan nak cuti dah...nak fly dah...sedih...
esok ok tak?

Nana said...

wah meriahnye open house
department kita lagi la
sorang kita je pompuan

Fieza79 said...

sonok nya jamu perot ni...open house sana sini kan..lagi tk abis raya...!

notti netti said...

jom teman aku tgk wyg!!!!

[-suziey-] said...

amboih sakan beropen house..haih..kt ni xbrapa layan sgt dh open house skang ni..hehe..

ouh sedihnya..understand ur feeling...rs mcm org tu rampas ape yg spttnya milik kita..hahaha..giler emo ni:p

MrS. F!zA said...

maKn mkn jgk jgn terkebih2 nti pning pk cane nk trunkan berat plk..ekekeke

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

makan lagi dan lagi...berat pun naik lagi dan lagi..hehe

Momma Mia said...

wah seronoknya dah nak bercuti...
hv a nice journey dear!!!

e.l.i.z.@ said...

bestnya makan..i loikeeee open house hehhehe

Just Call Me Bitt said...

dah lama tak merasa suasana ber-office-mate nih hehe ur entry teringat kat kawan sekerja i dulu...terus teringat project2 yg ditinggalkan jugak...memang sedih sebenarnya tambah2 sedih bila totally tukar bidang terus...uwaaa sabar banyak2 erk fira...tak pe ingat family buleh la lupa bab2 tu heheehe

Ilhamny.com said...

tringin nak buat open house..tp xlarat nak masak byk2..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...