Followers

Wednesday, September 29, 2010

Chu! Chu! Train ...

all my 3 tots love love love trains.. every time tavel from my house to my mom's office  , sure they looking for  LRT/Putra/Monarail /Commuter  sekitar KL nie ..

so last night , i bought them Thomas & Friends Motor Train and Railways ...  melompat2 keriangan la diorang ..suke tak hingat..


mula2 kusyuk jer nengok dari jauh .. da pesan kat 3 hero nie .. NO TOUCH ! .. sume angguk tanda paham..


tapi after sometimes mana hati diorang nie dapat tahan kan ..geram kot nengok thomas tue .. Touch jugak...

time nie da start aksi melepuk da .. si Farrihin n Along dua2 berebut  nak pegang Thomas Train tue.. yg si angah plak marah sebab usik train tue.. haiyaaaa

at the end ... sampai panjat meja la.. haha...



kusyuk main , sampai kul 12 pon mata segar x nak tido lagi.. disuruhnya tido , menjerit ke tiga2 awang kenits nie say No No No..

so my sister bagi idea letak train tu kat bawah.. masing2 dibagi bantal ... so sambil baring sambil nengok train tu berpusing...


Sooooooooo Obsessed  dgn Train ! 

9 comments:

mummy_ayu said...

wah..sampai mcm tu sekali obses ngan train yer..

yatie chomeyl said...

ahahah boys ill always be boys

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

chooo chooo...hehe...selalu gak tgk dalam chanel 613, tapi aleesya & ayyunie tak minat lah choo choo ni...

EiJa ZaQuaN said...

hehee..cute nye ..biasa la..bdk2 dpt benda pertama yg x prnah dpt..excited..

sama la mcm zaquan..setiap kali nak anta zaquan ke umah my mil..lalu depan laluan komuter..setiap kali nmpak..msti jerit..train--train..train.., sibuk dok minta nak naik train..huhu..

[-suziey-] said...

hiks...obsessed ngn train..aQeel obsessed ngn lori! cute je sume kerumun..hahha

Liza said...

Comey betul bdk2 ni.. letih tgk train sampai tertido...

notti netti said...

sama la anak kita.....

Just Call Me Bitt said...

ahhahahah so sweet ending dia...same like my entry tapi on schedule lagik...sorang sentuh abis la...akekeke

mast said...

comel la..dah lame x tgk aksi diorg ni..nnt nk skype lah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...