Followers

Wednesday, November 3, 2010

saya boring mama!

hrmmm .. itu la dia farrihin .. since i ngan dia je berdua dalam rumah nie , dia la kawan baik i .. dia jugak la kawan bergasak i .. terbaru , pipi i tergores dicakarnya.. haha...

even i berdua je ngan dia dalam umah ni , still dia  x beh berenggang ngan i , hilang i sikit jer .. mencarikk .. even i nk qada hajat pon .. still x bole lama2 dalam wash room ... kalau masak , dia pon akan wait  kat dapur sampai terbaring keboringan. sometimes main ngan stock groceries , tin tin sardin tu dah berbagai bentuk KLCC da dia design...kalau i mengemas , dia pon tolong mengemas sekali... nak menyapu sekali .. nk mop sekali .. forsure la tak bersihnya jadinya...

tools box  abah dia mmg x bole letak kat bawah , pandai la dia mempomen barang mainan  , mengetuk , menggerudi dinding umah nie... barang2 yg nampak pelik dan menarik , sure 'dikerjakannya ' ... nie la my little engineer tak bertauliah nie....

yg terbaru... weight  digital scale mama yg tak terbersalah pon menjadi mangsa....


nengok tue .. dgn selamber derkk dia buka segala wire2 .... eyyyyyy... menjerit i nengok apa dia buat 



mmg bertuah ! dgn muka tak bersalah lansung ! aduh!


kesian digital scale ku.. baru berusia seminggu... :( 


p/s: pas ni pakai timbang kati jer la.. ukur berat badan i...

17 comments:

mama tisya said...

mmg little engineer...uiks pki timbang kati :-p

mummy_ayu said...

memang tul la..dia nak jadi engineer nanti..tu yg practical dr tecik tu..sabar je la....

azura samsuddin said...

kecik2 dah menunjukkan kepakarannyer tuh... hehehe

Peri PiA said...

hihihi,memang jurutera juge la ni

maintain comel pulak tu

EiJa ZaQuaN said...

hehe..maunye x menjerit..abis wayar2 dipomennye..

MrS. F!zA said...

besar sok nk jd engineer ni..tu yg berbakat tu..ekeke

Fieza79 said...

hamboii pandai dia menggodeh sguhh la...

firahadifa said...

mama tisya , for sure x rosak nyerr


ayu ,

huhu.. habis segala benda di repairnyer..

azura ,

ngeheheheh


peri pia ,
tu yg x leh nk marah tue..

eija ,

tu la pasal.. sayang seh.. duit tue..


fiza ,
amin...


fieza,

itu la pasal..

Liza said...

Little engineer ganti mama... Xpe takde weight scale tu pun u maintain slim, fida..

Jamiel said...

Tu tandanya dia cerdik..
Mana tau nanti dia repair balik..

ita cutevirus said...

ffuuuyyoo!!! memang ada bakat jd engineer....

sian mamanyer scale...

firahadifa said...

liza ,

dear... i da debab ... T_T

jamel,

haha... menjahanankan benda lain ade la..

ita , tu la pasal..

Nad @ MamaZakwan said...

bijak, bijak.. :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ekekekeke....nak jadi engineer tu...bagus2..

Ummi Eisya said...

amboi leh jadi engineer ni..dah ada talent tu..hihi...

mama_umar_maryam said...

woahh,bwk scale tuuuu,kih3..cian farihin,nmpk boring die tp otak jalan!heheheh

Mata Hati said...

so sweet...boleh jadi engineer besar nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...