Followers

Tuesday, November 2, 2010

Farrihin & Barney

hye all , breakfast ape today ? i baru masak cekodok pisang .. buat bekalan phy ke opis ,  pelik betul pisang kat sini .. lembik betul , so cekodok i melekat sesama sendiri.., pastu kena guna 2 sudip plak nk leraikan .. tapi sedap.. manis.. ngeee~


btw , today hari ape ek ? haha.. mentang2 la da x keje .. so da tak ingat tarikh and hari .. korang da gaji ek?.. waaa jeles sehhh.. 


oklah .. itu aje ..  i nk post gamba farrihin 1st night in dubai .... umah masih kosong ... ade tv jerkk.. yg tv tu plak .. 24jam pasang barney jerk.... nanti la penuhkan... now da buy sofa n carpet n dining table . owh.. kalau uolss nk tau , kat sini i duk apartment... Emirates Accommodation , Al -Quoz 





















p/s : gamba di snap aloeh my phy , rindu bangat ngan anak dia da lama x jumpa..


11 comments:

Ciklinn said...

ala tomeiii suka barney yerk...

Jamiel said...

Seronok nya dia..
Kosong skit je, nanti penuh la tu..

beautifulgirl said...

http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/ : join this contest...best prize

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

oooo sure umah tu baru lagi kan?
nmpk cantik lagi dinding n tiles dia

pisnag ape tu dik non yg lekat2? tak seswai wat cucuq kot

mummy_ayu said...

seronok la farihin main sbb banyak space dia nak lari lari..sikit hari lagi, penuhla mak dia deco kan.
kami gi mv lagi lunch tadi..

EiJa ZaQuaN said...

sedapnye kalo petang2 mcm ni dpt makan cekodok pisang..minum ngan teh o panas..huhu..

wah x lama lg penuh la umah tu ye..

Liza said...

Tak pe fida. Anggapkan macam main The Sims.. Kejap je nanti mesti dapat penuhkan rumah tu...

yatie chomeyl said...

nanti dh deco umah, leh la tepek gmbr2 kat blog tau ;)

Farra Dhelina said...

farihin dah ade kawan ke?

mama_umar_maryam said...

hehehe,sikittt ari lg mmg canteklah living hall tu , xsabo nk tgk ;)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

dulu2 aleesya suka barney gak..sekarang ni dah tak minat semua tu..suka high 5 pulak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...