Followers

Thursday, December 9, 2010

Welcoming ina .

hye all .. how r u ? mine , hrmmm.. masa dan waktu i da byk terluang skrg , nape?? coz i da ade new friends ,merangkap new malaysia neighbor  .. coz i nie duduk berjauhan sket  ngan malaysian family yg lain .. now da ade kawan.. so byk la aktiviti together ..

last weekend i organize picnic to welcoming her , actually i plan nk wat lunch 1st day diorang sampai , tapi i tak sihat .. so terpaksa batalkan niat , so last week we have bbq at safa park 


me n ina


best jumpa geng sekepala.. 


mom n kids , farrihin pon suke sebab dapat kawan baru 





i geram sungguh ngan amani nie



hrmmm.. mula la farrihin jeles..



tapi sayang je farrihin kat dia nie..


kalau korang nengok photo kat fb , mostly gamba dia je kan.. mind u , si phy pon geram ngan dia nie.. rase 100 lebey  phy capture gamba dia jerk..


so finally i n farrihin  da ade new friends utk buat aktiviti kat sini , bile boring2 i turun bawah jer pi umah dia .. borak2 , gossip2.. main masak..

gamba bawah nie cite yesterday , we both gi dubai mall , actually si ina nie ade medical check up kat office husband kitorang , pastu da dekat kat dgn dubai mall .. tu yg gi terjah tue... tapi window shopping jer.. tak beli ape pon sebab belum nak betul2 sale lagik.. moreover bawak budak tecik kan.. byk nk menguruskan kehendak n keperluan diorang so x sempat nk menelek2..

budak tecik baru sampai mall... teman mama n ibu shopping



decoration nie lawa.. nk Christmas kan.. tangan sebelah tu tgn si Ina la, nk bagi diorang pandang camera .. tapi haram.. sume mata pandang ke lain ..


ahahaha.. harus bergama ngan Laduree.. 


10 comments:

Peri PiA said...

yeyy,dah ade geng :)

chekna @ mama ziyad said...

wah.. dah ada geng mesyuarat tingkap ye....

mama_umar_maryam said...

hehehehe..terase heppynye dpt jiran aka kwn baru smpi kt sini ;)
tgk chuggingto trolley tu!! bestnye!!

Just Call Me Bitt said...

akhirnyaaaaaaa berentry dan bergosip jugak dgn pn.ina kite tu erk hahahhahaha....pengsan i nak menjawap bila budak2 ni tengok troley uols ok...rupanya korang same2 slim ley...hehheehe gegetkan pp amani utk i...akekekeke

Mata Hati said...

dalam gambar ke 6 tu, farrihin berkata dlm hati.. "bilalah nak ada adik sendiri ni.." hehehe

bertambah best bila dah ada ramai kawan baru kat sana. terubat rindu pada tanahair :)

Ein said...

Comel Nyer kwn u Apid, dia nmpk muda wit 2 kids aaa... Best2.

azura samsuddin said...

oklah tu kan, xdelah boring sgt nak2 dpt yg sekepala... hepi for you

mummy_ayu said...

wah..sudah ada geng baru..ok la tu, takde la boring sgt..

[-suziey-] said...

mcm kt the garden jek environment dia..hiks..car farrihin naik tu bestnyeeeeee...

e.l.i.z.@ said...

wahhh syiok la ..u dh ada teman tapi mesra..yeayyyy farihin pun dh ada friends..amani tu comel bangettt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...