Followers

Friday, December 17, 2010

another friday ...

while im writing this , i tau si ayu , nett , mamatisya n suziey tengah seronok dok berfoya2 kat Pizza Hut Pavilion , tengah sesedap menggosip sakan , tengah bergelak ketawa bersuka ria sambil mulut x berhenti2 mengunyah . tengah bersnap2 together with different position and posing lentik tak hingat  utk di post di blog this afternoon. entah2 diorang nie tengah ngumpat i skrg ... heheheduh!! .. hope they know how i missing them all . my bachelor-lunch-date  geng..   giler rindu! .. hahaha..  macam nk pi dubai mall je pepagi nie nk beli  Laduree macaroons and baling kat diorang sampai ke malaysia buat dessert. hehehehe..  wei... korang datang la sini , buat bachelor party kat sini plak .. cian kat aku tauu.. waaaaaaaaaa.. rindunyaaaaaaaaa... nak balikkkkkkkkkkk.......


-ok .. dah2 .. enuf with this emo things -

today , is our weekend , so ingat nk bawa farrihin and  adrianna gi beach , adrianna ( ina's daughter ) nak sangat main di pool , sampai malam bile tue , tido pakai swimming suit.. hehehe, so ina invite kitorang gi beach today , layan both of budak berduah nie mandi pantai.. lagipon .. i tak penah gi pandai jumeira lagi.. molek sgt la tue...esok plak ,ade bowling tournament anjuran my phys office . hrmm.. itu je kot my activities for this weekend ... nanti la upload gamba

ok , itu jer for today , layan gamba farrihin  masa kat outlet mall




macam biasa , bile abah pegang camera, dia pon nk pegang gak..




tiru gaya abah dia



suka hati dapat jalan 


bile mama shopping , 2 beranak nie tunggu kat luar , camwhoring together


tak senonoh la my phy nie....

lupa nk cite ,i tumpang ina gi outlet mall .. tak de la naik moto lagi cam hari tue..



farrihin suka betul ngan bbq sauce nie



kitorang plan nk pakai abaya , saje je buang tebiat ... mak budak nie... pas ni kitorang plan nk pakai abaya yg tutup muka lak.. hehehe



farrihin cry , mama hilang... ( padahal di sebalik timbunan baju2 sales )


p/s : for those yg join my giveaway , thanks for joining.. sorry kalau tak komen kat entry korang tue.. i nie ade problem nk bagi komen , server i lembap ,  thanks pada yg cadang nama ... baby da ade nama.. nanti i gitau nama dia yer.. :)) .. sape yg belum join , meh la join ..
p/s :owh , i ade nak jual coach beg , kepada sesiapa yg berminat , nanti i post  gamba yer

16 comments:

Peri PiA said...

mall tu nmpk mcm baru sgt

ekeke,cian farrihin

cantik la fida pakai abaya

nanti tutp muke 1/2 cpt2 upload gmbr ye :)

Sidratul Muntaha said...

ahaha..
aku suke betul tgk budak2 ni mkn fida
ahah
sgt best.
tak thn aku gelak time farihin melalak tu
huhuu
syg mak jugak yer ko wahai anak.
haih...

mama tisya said...

ye2 kami sakan mkn,sakan gelak & sakan posing mcm2...nanti tgk je la citer nye..kalo dubai tu dekat lama dh kami smua p ngedate ngan ko..rindu juga sama kamu..uiks melampau ler nk baling macaroon smp msia:-p

mummy_ayu said...

tul kata amy..sakan kitaorg posing2 hari nie..tunngu jer entry kitaorg nanti...windu ko....
nanti balik kl..kita dating yer....

[-suziey-] said...

hahhahah..sabar yek dear..weols xngumpat u tau..mengata jek..hahahaha:p ouh miss u too la babe..seriously..huhu

hiks..farihin so cute..ade kamera sdiri lagi..

u look bit chubby la..waaa senang hati yek jadi housewife :D

kakyong said...

dari sonok2 sampai melalak... huhuuu...

kakyong baru nak join GA tu...

notti netti said...

aku takde selera takde ko....:(


(ayu. mama tisya, suziey.......diam!!!)

firahadifa said...

peri pia

thanksss :)

ayu ,
tu la pasal..


mamatisya,

kalau aku mampu.. aku nak jer baling.. hehehe


ayu ,
harus2..

suziey ,

tu la babe, aku makn chubby arr


kakyong ,
sila2


nett .

i know2... ko rindu aku.. i know2...( :p)

~~@lyci@~~ said...

wah, bestnya nmpk pakai abaya tu.. eh, nk tanye kt sana mahal tudung yg tutup mulut tu.. saje nak buat photoshoot hehe..

nk tgk beg coach.. kalau upload kt fb jgn lupe tag alycia yer .. miz u ;)

mama_umar_maryam said...

tgu jelah update diorg ;),xngumpat kottt rasenye diorg tu ;p
ish,lawo weh tgk korg pki abaya nih..

Mama Zharfan said...

salam fida :)
u dtg UK yer 11 jan

thanks for the invitation, i'd love to come, tp my hubby keje shift, sgt suah nak plan apa2..biasanya kalau nak gi mana2 , semua last minute plan..apa2 hal i lat u know yer :) thanks once again :)

maya amir said...

mesti sakit hati kan sbb kawan2 tgh bergumbira, kite dok jauh2..adehhh..takpe2..nanti blk m'sia balas dendam balik:)

ibuayahdamia said...

hahaha...siap emo tu...

btw cantik lah you pakai abaya...nampak muslimah moden gitu..

Farra Dhelina said...

sabar ye sis..diorg pon rindu u..wat a wonderfull frends korang kan..seronok!

hehe waw farihin minat gile dgn sos, smpai mcm tu sekali??

ctk la u pkai abaya sis..

JAI said...

Wahh..interesting..berapa lama dah kat Dubai nie? Pernah transit kejap jer dalam 10 jam kat Dubai before depart ke Istanbul..

Dubai rasanya dah macam kat Malaysia rasanya..

Nana said...

hehe farihin dah bole la amek gmbr korang berdua pasni tak yah pkai tripod hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...