Followers

Wednesday, December 22, 2010

Dear Baby , Love your Aunty

dah nak hujung tahun nie  , ade something yg buat i sibuk tak hingat , sampai stress di kepala , sampai sakit2 badan i , NOT Yearly Performance review ya... dulu masa keje .. byk main tiru ngan my partner jer nk siapkan my PMS .. hahaha.. miss my officemate so much!  tapi taun nie idak la i wat.. dah siang2 tau yg next year i takkan dapat kenaikan gaji n bonus kan..( i will slap them if they call me to prepare my PMS !! ahahah..) but one this yang buat i tak keruan is


YES! YES ! YES! - Year End Sales !!!

kat sini laagilah heaven shopping !! sesangat la heaven  nya .. cuma kena sediakan ongkos sahaja ..  kat sini yg paling best is shopping baju2 budak .. banyak choice and lawa n murah n berkualiti.. kalau nampak cantik jer.. terus ambik.. tak payah pikir 2 3 kali, later u will regret forever , sampai tak  bole tido malam dibuatnya!!

last week Carters buat sales , 50% for all shirts and dress.. it make me going  CRAZY.. sadly tak banyak baju farrihin , baju kids byk yg besar2 sgt , and baju baby plak byk yg x fit dah for him.. but luckly ade my newborn nephew yg tak sabo nak lahir ni menyelamatkan keadaan , thanks to him ... gladly  i can buy someting from carters boutique ..haha


look at the price... siapa tak gila weii...


my SIL will love this !!


and for his daddy..



and for his grandparents new soldier .. the awang tenits...


but the best rompers of all is this 


'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'

ahahahaha... yes i am !!!



p/s : minggu nie lagi la sale gile2 .. winter coat from 80 dhs jadi 20 dhs jer!.. nanti mama cari lg baju  tantek2 for danish ya .. :))

10 comments:

EiJa ZaQuaN said...

hehe..mmg baik aunty dia..syoknye shopping2..

Peri PiA said...

aunty rocks :)

Sidratul Muntaha said...

fida
romper yg corak askar tu tuk budak umur 8 bulan ke atas ade tak?
n yg umur 4 thun punya?
yg boys ler..
boleh saya kirim?
sgt cantik laa!!
huhuhh

Ummi Eisya said...

bestnye..murah rezeki babykan..

Just Call Me Bitt said...

wow! bestnya aunty nehhh akekekekkee bila nak cari kan untuk i plak ;p

Farra Dhelina said...

beruntung dpt aunt mcm ni! hehe

Mata Hati said...

habaislah...akhir tahun nak kata mana2 saja ada sale.. sih ish ish.. comel pulak baju2 tu..^^

Nana said...

heheh aunty siap pakai tiara
haih..mg geram tgk baju2 bb kan
kdg2 geram nk beli
tp mana ada bb hehe

ibuayahdamia said...

wahh..sana sales giler2 ke??? aishh ni yg tergugat ni...tapi setakat kat malaysia jer lah...huhu

chekna @ mama ziyad said...

cutenya romper tu... bestnya sale ... kalo gi sana harus la hari2 nak shopping je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...