Followers

Saturday, January 1, 2011

year 2010- 365 days of happiness and love , year 2011 - wishing another prosperous year to come

 baru sahaja selesai balik dari tengok fireworks kat jumeira .. tapi x gi dekat , tengok dari jauh jerk... mmg cantiks dan mempersona .. tapi rase membazir pon ade ... buat ape nk celebrate lebih2 buang duit sampai buat fireworks dekat 15 min x berhenti??! .. kaya betul diorang nie , cuba la bagi i 1k pon da cukup ..hehe

Happy new year to everybody , i bet , today mesti korang macam termenung seketika kan mengimbau apa yg dah di archived pada 2010? adakah semua azam dah tercapai ,   apa lagi yg x complete , bape byk dosa pahala dan amalan dah dibuat and yada yada .. , tonight is the night to recall back what we have archive back in year 2010.. same goes to me.. but at the end i conclude , 2010 is the glorious year for me and my family

1. because ive been upgraded
2. i dapat adik ipar yang marvelous in so  many ways
3. My one and only  sister been upgraded juga , she only 29th years old , but she already became penolong kanan sekolah . hopefuly she will become headmistress by the early of 30s . Amin2
4. My one and only Brother in law juga naik pangkat
5. My family move to new comfortable house .
6. My phy been trusted to handle big project and transfer to Dubai
7. My adik bongsu ditawarkan pengajian di Al- Azhar Mesir
8. My farrihin semakin  membesar bagai johan
9. I dapat new nephew, adik i yg no 3 da jadi daddy
10 .dan yg paling penting ,  I temui cinta baru and that is u! yes u ! :)

Alhamdulillah ... Allah bagi i semua kesempurnaan ini , i sangat2 bersyukur dgn segala limpah dan kurniaan Nya . kesihatan , kemakmuran dan rezeki yang tidak putus . Alhamdulillah...

so for the next year , i dah buat my azam n wishlist

1. nak simpan duit and cari duit banyak2 .. nk beli property rumah or kedai
2. nak tambah hbag collection , nk beli 1st burberry bag, and gucci, LV tak mampu lagi ,mayb next next next next year ;p
3. nak majukan my family business
4. nak jadi ibu dan isteri yg baik to my phy
5. nak sihatkan badan i yg banyak angin and low blood pressure
6. nak pregnant ;p
7. nk tunai umrah again, kalau bole haji terus . coz da dekat ngan mekah
8. nk nengok movie twilight 2011 release  -breaking dawn
9. nak banyakkan amalan ,solat , mengaji n so on
10. nak tambah new talent . tak finalize nak blaja ape lagi . mayb learn piano ??

fuhhh.. bole ke tercapai azam 2011 nie  macam x cukup je setahun nk fullfill this wishlist ?? hrmm..  insyaAllah.. semoga tahun 2011 ini adalah tahun yg berkualiti dan produktif  . thehehehe...:D...

9 comments:

Liza said...

Selamat tahun baru.. Alhgamdulillah, dikurniakan rezeki oleh Allah.. Semoga 2011 lebih diberkati, insyaAllah..

Fida, azam Liza pun sama, nak pregnant lagi... :)

Anonymous said...

hehe.. selamat taon baru makngah :)
semoga farihin cepat2 dpat adik.. amin.. -amalina-

Farra Dhelina said...

suka yg no.6 tu..semoga tercapai ye..ada lah farihin kawan :)

hpy nu yr sis :)

mygoldpen said...

happy new year apid,...so dh dpt adapt ngn dubai ye..good for you :)

efa fairuz said...

wahhh banyaknya achievement u n ur family.. rezeki murah thn ni,semua naik pangkat.. alhamdulillah.. hopefully thn 2011 ni lebih baik lg kan..

i pun doa2 nak tgk u pregnant lg, buleh la farrihin ada kawan..hehehe..

panjangnye wishlist.. part nak tambah handbag baru tu taktahan.. haha

anyway, it's breaking dawn la daling, not breaking draw.. hehe.. cute je typo camtu.. :p

kakyong said...

Selamat tahun baru Fidah.. byk tu dlm wishlist tu.. semoga terlaksana apa yg dihajati... Amin

Azima said...

wish 2011 yg no 8 tu mcm senang je nak capai kak pid.. hehe ^^

mama_umar_maryam said...

all d best 2 u dear..insyaAllah..semoga kite same2 dpt capai azam 2011 ;)

edah said...

Apid..

Hehe part yang nak pregnant tu best2..aku pun dah 7 months nie..jom sesama kejar tahun 2011 nie..leh dapat anak sebaya weh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...