Followers

Monday, February 14, 2011

hye guys , jap gi i n my al qouz neighbour nak gi mandi manda kat poll  rumah my  other friend. saje je nak entertain our kids mandi poll . my apartment kat sini  nie x de poll , so kalau nk mandi poll .. kena la gi umah kengkawan yg ade poll .. :p

so im kinda i hurry .. some i da visit blog diorang , some x sempat ..will get to u later ya..

i left  gamba our weekend activities , gi visit newborn baby , jenjalan kat palm jumeira n window shopping at my favorite place, naif!




baby k dila .. my phy .. nampak je hati keras , tapi dia sangat2 suke babies n kids



ambik berkat :)



tau.. alya . big sister to this new born baby, dia  nie x sampai lagi 2 tahun , tapi sebesar saiz farrihin.. phy suke sgt budak nie sampai nk tido pon sebut nama budak montel nie. huhu

at palm jumeira .. the famous place in the world , tanah ( pulau buatan ) yg bentuk dia like pokok palma tue...



yg nie kitorang lalu kat area batang dia jer..


jalan depan sket is area rumah2 , yg shape  dedaun nipah ni . rumah david beckham pon de kat sini satu.. yg mana tak tau la

nie la bentuk umah tue



jalan depan sket is atlantis , yg area bulan sabit tu..

atlantis , tak masuk pon.. tengok dr luar je .. and kalau nk masuk pon kena yg betul2 nk stay saja which beribu2 per night!!

laut

farrihin excited





                                              ok . itu jer... ohh before that ,  i nk buat survey ... korang nk tak beli kain yg tak siap  yg siap ade stone  cam nie... ??? .. kain ade sulam n batu  lengan dan di leher ...  kalau interested , let me know ya.. i nak jual la kain2 cam ni to malaysia ... kat sini byk kain2 yg dah siap beads and saaaangat la cantiks .. mind u , korang akan terkejut beruk ngan harga dia! like i terkejut!!





ok . itu jer.. i da lambat ...  bising la my friends menuggu i nie... huhu

12 comments:

Nana said...

lawa gile kan
tmpt tu
tgk dalam gambo kt intenet
org kayo2 saje
mampu bli umah situ

MRS. K said...

eh, but b4 that, bape harga kain tu? hehehe..

hotel palm kat bagan lalang pon tak mampu nak duduk.. huhu

[-suziey-] said...

oooooo yg bentuk palma tu yek..waa bestnyeeeeee...kena naik heli la nk capture from top..ekeke:D

mummy_ayu said...

wah..canti tempat sana..bersih & tenang je tempat nya..
miss u dear..

✿ etiey ✿ said...

suka sgt banyak entry akak nih . huhu.. hu best jejalan...

Anonymous said...

nice la kain2 tu..brape ye spasang?..nanti informed ye..

Anonymous said...

brape spasang kain2 tu ye?

MataHati @ MH said...

huhuhu...ku tertipu dgn gambar pertama. mati2 ingatkan baru dpt baby baru. mujur baca habis entry ni...kekeke

~~@lyci@~~ said...

cantiknya kain tu fidahhh.. brape harga dia.. bole buat bj raya tu hehe..

mama_umar_maryam said...

fid, bentuk rumah tu canteknye..mcm castle

yatie chomeyl said...

aku macam ada feeling yg x lama lagi farrihin bakal dapat adik pompuan hehehe

NurMisnan said...

insyaAllah... kalau sudah ditentukan rezekinya ada ler tuh isinya nanti. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...