Followers

Tuesday, February 15, 2011

gigi

when i was small , bout 7 -9 years old ,  my dad used to say my teeth is the 2nd preeties teeth in the whole world ... mind u , hati i berbunga2 riang that time on his compliments  sampai i  tak pernah tanya dia  siapa yg the 1st preeties teeth in a whole world .. for me , the 2nd is good enough!


so when i grew up , think 10 years back , i dgn bangganya told my siblings disaksikan ayah  that ayah once told me that i have the 2nd preetiest teeth in the whole world .. but ayah meluluhkan jiwa i bile dia tanyer balik kat i , whos the 1st ? .. and i said . mana anyah tau... u didnt tell me . then he said .. ayah la..  and me , *^&^()__)$#*&%^^%$$. speachless !!


i  frust menonggeng  bile ayah  kate cam tue..... i tought it was real ! my teeth is in 2nd rank this preetiest teeth in the world . rupa2 nya.. its only a complements to her  8 years old  daughter , mayb beacuse she always brushing her teeth at night  :(


mhuhu.. owhhh selama nie aku sungguh perasan yg gigi i nie 2nd paling cantik di dunia... '


so today . is my memorable day ... i bakal menamatkan kesengsaraan kesakitan gigi i yg dah sebulan i menanggung kesakitannya ... today i will see my dentist; he will do piling at my roots , n cover it with crown . hopefully my rooth canal treatment success .


 bye all .


korang .. sorry la  kalau membazir masa baca entry ku yg mengaruts today ...

6 comments:

Farra Dhelina said...

mn ade mengarut sis.. klu ayh u kata u yg 2nd palin dctk.. me cane lak?? hahahaha yg terburuk kotttt...haaaa

Nad @ MamaZakwan said...

jgn risau..tak membazirkan masa pun :)
at least dpt gak kongsi pengalaman kak fida tu, hehe :)

caya la pakcik! sure gigi pakcik cantek, hehe ^_^v

MRS. K said...

hahahah.. dah besar ni, tak penah sakit gigi lagi...

mama_umar_maryam said...

;) org tua dulu2 mmg pandai psiko kite..aduhh xpenah lg rase saket gigi nih..ntah dah tumbuh ke blm gigi geraham bongsu tuh

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

penah tanggung sakit gg selama 3 tahun.. dari mula bercinta smapai kawin 3 tahun kemudiannya masih tahan sakit gg yg tak de ruang nak tumbuh lagi.sampai hsbd paksa cabut gg tue..hehe

Puanbee said...

haha....bee nih tk berani lagi nak jumpa dentist rasa cam dentist tu mkn org jer....berikan ku kekuatan amin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...