Followers

Wednesday, February 9, 2011

rindu!

hye all..

sorry sebab blog tergendala da lama.. i sakit gigi u.. so xde mood nk wat pape pon.. plus internet kat sini cam siput .. susah nk upload gamba , plus my loptop broken... aduh.. byk tul halangan dan rintangan ..


ok. this shud be my last entry bout my holiday to UK kot ..  xde ape nk cite pon.. coz benda sama je , i gi shopping jer.. itu pon da byk kali cerita on my last2 entry kan..

so layan gamba je la ek ?


@ croydon to victoria station





Harrods , farrihin keje dia mengejar burung jer..





lapar . seb baik bawak bekal nasi lemak . nasi lemak sambal kosong je pon sodap! kalau sultan pahang lalu time nie.. mesti dia singgah pekena nasi lemak ibu buat nie.. hehe



 

at Dodi n diana 's memorial at harrods , ayah belanje handbeg baru..weeeee..
 sumpah tak mo jual beg nie...




beg ralph lauren ni da lama menjadi idaman i .. tapi suke lagi beg yg ayah belanje kat atas tue tue..








piccadilly




kalau gi oxford street , mmg x sah la kalau x bergamba ngan patung manusia n minatang  kat hemleys




waffles bond street is the best!!



gamba last day before balik , jalan kat croydon j2... da xde masa nk ke london da.. farrihin as usual . tido jerk kalau berjalan . sejuks



ok , itu je la.. tho byk lagi gamba .. tapi malas la nk tunggu lama nk upload .. nengok kat fb je la ek..


bye olls ! sumpah ! Wallah !  rindu korang !


11 comments:

ciKmOt said...

wahh...behnya dapat jalan2 gini...tah bila agaknya saya nak sampai oversea ni...hurmmm

mummy_ayu said...

patut la sepi je..best nya tgk pic ko kat sana...tambah2 best dpt hand bag baru...windu ko jugak..bila nak balik sini...?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

beg kaler biru u..ehhehe

firahadifa said...

cik mot , insyaAllah...


ayu , rindu korang beb! seriously ...

ita cutevirus said...

fida,
huhuhuhu... siannyer.. takpe.. pasni update blog tau...

Nana said...

wah beznye
dpt enbeg...
aku pong tingin nk g landon ni
hehe mcm xsampai je aku ke sini agaknye

siti nurkhijah said...

syoknya.....

Ilhamny.com said...

byk2, kasut boot yg u pakai tu yg paling linda berkenan..cantiknyerrr!!!!!

EiJa ZaQuaN said...

wah bestnya shopping2..
dapat pulak handbag free
cantik..:)

Just Call Me Bitt said...

dehhh sian u la fida...banyak betul halanngannya tapi i puas tengok pic u kat fb hehehehe i pon banyak halangan nk komen...sudahnya pic mu 1hari suntuk dok terbuka jek...akekeke...best wooo jenjln2 kat sane....tengok pic pon dah best belum p lagi tu...hehe

ibuayahdamia said...

dear, lama tak singah sini...sunguh masa sangat suntuk sekarang..tido pun kul 4 pagi..huhuhu..
memang tak sempat nak BW lha dear..sorry yer kalau jarang2 singgah sini..


wah bestnya pi shopping...dubai lak tu...hurmmm i like the dress yg kembang tingkat2 tu...sangat cantik!! beli kat mana erk>??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...