Followers

Monday, September 26, 2011

i am blessed to have them ! seriously !

Rase ramai yg tau i balik bercuti raya , korang mesti da baca kat blog  suziey , mummy ayu n Nett yg diorang buat baby shower party deliberatly for me :) .  but now im back in Dubai since yesterday .. x puasnya holiday :(


nway , i byk nk cite bout all my raya holiday .. but i shud start with this . my baby shower party organize by my geng bachelor . sangat terharu hokeh !

mereka mereka inilah yg telah bekerja keras , membanting tulang 4 keras , dibahasai peluh dan keringat nk menyiapkan my baby shower party .. ( ayat tu kena gempaq sket.. ngeee) sayang korang sume taww

nett & ayu



waty & suziey 


and yg dirai ,


me! 

korang tengok la.. macam2 diorang prepare for my baby shower .. best2 

ade Congratulations card lagi ..



cake sponsored by waty . yeay !






bukan tu jer.. i dapat hadiah lagi u ... all of then bagi hadiah .. 











thanks girlss.. nanti anak aku lahir , aku bagi dia pakai and ambik gamba show kat korang yer..


i really have fun that day :))



owh.. ade lagi sorang geng bachelor yg i sempat jumpa .. korang pon sure kenal sapa.. dia ade buat review jugak bout jumpa i kat her blog.. read this



mama tisya and me at KLCC



amy ni blanja i makan sushi king gak!.. sukeeeeeee


okeh..itu je starting my cuti2 malaysia raya i .. ade masa i buat entry lagi yer..


**picture courtacy from ayu n amy

5 comments:

mama tisya said...

nasibaik dpt gk jumpa ko b4 ko blk dubai..kalo tk, mmg lama lg la nk tgu ko blk msia

yatie chomeyl said...

wpon sekejap n x puas, tp seronoknya tak terkira kan babe?

mummy_ayu said...

glad u love it dear..harus la..kita org pun seronok sgt prepare untuk u.... :-)
take care key kat sana & rajin2 update kat sini..or FB...

Liza said...

Wah, best2. Tapi tak nampakpun perut tu.. Cute je....

notti netti said...

ehehehe....terbayang-bayang muka mak budak yang suka sangat dapat hadiah tu hehehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...