Followers

Tuesday, September 27, 2011

Kenduri Doa Selamat at my parents house

nie cerita masa raya ke-5 . my parents buat kenduri tahlil and  doa selamat for me and baby inside my tummy .. kitorang jemput x ramai .. just keluarga terdekat sahaja + neighbours + few of my phy's friends and my sister's friends , my adik's friends

layan gamba okay .. malas nk cite lelebih .. sebab kenduri ni pon da lama .. gambar nie pon i ambil dr fb  my cousins photo album  


my dad and family in my mom's side .. diorang ni siang2 da sampai umah tho kenduri nya malam



because of my phy, menantu  yg suke gile ngan kambing ,  ayah and ibu dgn excitednya menumbangkan seko kambing untuk dibuat kambing golek for kenduri nie  




nie aunty and cousin blah my dad . sanggup dr melaka datang u ..







nie all ladies sedara sebelah my mom .. blah my mom nie ramai girls , and my girls cousin and niece pon ramai..

my cousin yg preggy sama cam i .. and expected to  deliver 1 week earlier from me ! :)


cousins .. camwhoring at dry kitchen



x puas lagi tu bergambar . yg nie kat living room plak . mind u .. diorang nie single lagi sume .. and ini pon baru separuh je yg datang !





me n my couzy


bergambar kat luar plak . kali nie ngan Shila Amzah . kenapa dia ade kat sini, for those yg dah lama follow my blog sure da tau , ND lala is my jiran belakang rumah :)



me n shahila .
 actually dia baru je habis buat live performance kat tv1 kul 5 petang tadi . tapi muka x penat lansung . one thing yg i salute kat dia nie . tho dia da jadi famous artist . she still boleh mix around with her community and kemana2 pergi pon always with her parents ! . very rare jumpa artis cam ni ..




my dad & pak lang


ok .. itu jer..



5 comments:

mummy_ayu said...

tang kambing tu..yum yum..cedapnya...

Liza said...

Wah, sgt meriah.. Ini baru nampak perut u. Cute jer......

yatie chomeyl said...

mak buyung ttp gorjes dlm gmbr2 tu semua hehe

Fieza79 said...

owhh dah jadi mak buyung..geng la kita...bila due nya...

wahh best nya ada kambing bakar..!

MrS. F!zA said...

wahhh..lama tk tgk fida...dah tak lama lg dh nk bersalin..cantik abaya fida pakai tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...