Followers

Thursday, December 8, 2011

Farrina . Baby girl . 11.11.11

by right da lama nk inform  to my blogger friend yg i dah bersalin , tapi paham2 la.. dalam pantang ni memacam yg kena buat , but some of u yg ade my fb da tau kan.. moreover mummyayu pon ade buat entry just for my newborn .. so i assume most of u dah tau..





girls , meet my baby girl , Farrina , Born in Iconic Date on 11.11.11 . she so lovely and im sooo blessed ! dgn lahirnya dia , my life is complete . i have a son and a daughter :) .






Farrihin & Farrina
Farrihin sangat sayang kat adik dia




abg n adik ( farrina almost 1 month now )



and mind u , anak i masuk paper UAE lagi .. coz lahir 11/11/11 . sukee..









12 comments:

mama tisya said...

wah femes gtu msk paper ye farrina

efa fairuz said...

wahh! didnt know u dah delivered.. btw, tahniah! a date to be remembered lah tu sepanjang hayat dia.. nnt no IC pun akan ade la 111111 tu.. huhu

Nad @ MamaZakwan said...

wa....comel!!!!!!
best2 ;)
congrats kak fida! :)

hanaahmad said...

ya Allah, comelnya. semoga dia membesar dengan sihat dan menjadi anak yang terbaik buat ibu dan ayahnya. ameen.

amirah said...

tahniah..comelnya dia

Syigim said...

congrats! bestnye 111111! hihi. comel sgt gamba abg & adik tu :) what will baby girl call farihin? ;)

mummy_ayu said...

chumels sgt dear!!! tak sabar nak jumpa.bila balik malaysia..?

Reflisia said...

Congrats..=)

Liza said...

Tahniah Fida!! Dah tau, tp xtau lak u bersalin pd tarikh yg cantik tu. Normal kah? Tahniah sekali lagi...

Cik Rose Cute said...

Tahniah!! Fida....comelnya baby....

MataHati @ MH said...

subhanallah... comelnya

** atie + aisyah ** said...

dear.... congratssssssssssss...... sorry lambat wish... apepun bestnye tgk U dh ade sepasang... :)

take care dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...