Followers

Monday, January 16, 2012

Winter Picnic

happy monday girls.. time2 zaman i keje dulu .. sure liat giler nk bangun bile dah 2 hari cuti.. now bile x keje .. hahahaha.. mmg heaven jugak la sebenarnya x keje nie .. tapi yg x bestnyer x dapat nk enjoy la duit gaji kan .. really missed that part actually ,, moreover now tengah Dubai Sales Festival kan .. (DSF) .. sampai dato siti pon singgah dubai nk bershopping sakan .. huk huk ..

okay ... today i akan bz sket coz nk register farrihin school  KG2  kat Emirates International School for next sept term , baru nk apply .. dapatnya x sure lagi .. hopefully dpt coz dekat sket ngan umah .then kalau ade masa nk jugak pi Zumba nie .. nk pecahkan lemaksss di perut .. haiyaaaa .. obvious giler la lemak di perut ni .. mungkin after bersalin i x berbekung pon .. how nk bekung .. masih sakit skeet lagi kat kawasan luka tu .. hrmmm .. mungkin juga perlukan premium beautiful macam dulu .. or ?? any idea ??


okay .. x nk melalut .. today nk post gamba kami Petro-Ladies organize Winter Picnic at Al BArsha PArk last last weekend ... 
weeeeeeeeee


The Foods .. heaven giler .. unfortunately i x dapat merasa semua .. coz bz ngan farrina .. huhu

kak niza , my jiran merangkap juga my kakak here with her daughter hani 



Kak Lili , Kak Faza n kak Niza


kak Lili dukung Farrina 

meriah x ingat ...

the girlsss

mmg sesak la park tu that day sebabkan kami .. huhu




ok itu jer... 


3 comments:

Bitt (double IS) said...

wahhh bestnya...

pasal premium beautiful tu..i rasakan tunggu la 2-3 bulan baru pakai...kasi luka tu kering sebab kena pakai 8 jam tau...tapi for start u try ler 4 jam dulu kan utk perut u ;) yg penting baby tu u breastfeed sampai la dia besar sikit then diet u konpem menjadi ;)

Alycia said...

salam fidah.. amboi, lamenya xdgr citer dia.. by the way congrats for the baby girl.. d.o.b pun cantik ;)

NurMisnan said...

u guys look superb.. makan pun harus superb..
baru gerek... hik3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...