Followers

Thursday, February 9, 2012

A farewell party to a dear friends

hi All , how u guys doing ??.. i biase je .. lady of leasure kan .. so i just buat benda2 yg hanya  me'leasure'kan saja . huhu .. byk actually cerita yg nk update.. masa nk update blog semakin kurang .. coz asyik dapat invitation makan, coffee morning , shopping, BBQ , party jer .. hehe. Plus i dah menambah aktiviti i dgn berzumba . Loveee it sooo much !! 

ok. Last January , 2 of our dear friends balik Malaysia for good, so before diorang balik , kami2 yg wifey nie buat la farewell party to them .. utk meraikan kepulangan mereka ke tanah air .Kitorang celebrate dekat Social House Dubai mall .. coz kat sana je yg ade bilik yg boleh menampung sebanyak 40 ppl .. 

me , Amel Abada ( she's algerian)and kak mimi 




me n my Fasionista!



Suza ( shes the one yg nk balik ) , Anem & Rini

beautiful sister :Kak Faza , Kak Lina , Kak Niza and Kak Ilham . diorang2 nie la yg mencerikan hidup i di dubai ni :)



and this is my menu 








this is kak adila .. dia pon nk balik KL juga ..


mmg sgt riuh okeh .. plus dgn anak2 lagi.. mana dgn nk order lg penat waiter tu melayan kami nie..


 tulis farewell note for dilla n suza :)




the cake .. sedap okehh





both of them dapat bunga, and hadiah dari kami ... and kena bagi ucapan 


lastly , gamba ramai2 .. :)


ok . itu jerr 

4 comments:

Liza said...

The picture wif fashionista sgt cunn. :)

Bitt (double IS) said...

comelnya baby u...perghh slimmmnya kamu..hehhe

Kay said...

Salam. .Yeah. .Finally,dapat gak Kay nengok gambo farewell party walaopon tak berkesempatan join. .Ishk. .Nampak best dan meriah btoll. . .Hihihi

Syigim said...

u look great! cepatnya u kurus lepas bersalin... i ni dah nk dekat 2 tahun lepas bersalin pun ade 'spare tyre' lagi.. hihi ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...