Followers

Thursday, March 29, 2012

Farrihin & His School Festive Concert


ya .. ya .. cerita nie dah basi .. now dah dekat bulan 4 .. tapi i baru nk update concert farrihin last December at his Little Wonders Nursery School . 






anak i queue nk menyanyi beramai2 . they are wearing white shirt to represent children of the world 



nie masa dia dah nampak i , so terkinje2 lah dia jalan ..



Parents yg dah sampai .. 



diorang nyanyi 3 buah lagu .. i pon berapa faham sgt diorang nyanyi lagi ape coz berteraburrr .. hehehehe




Yg nie lagu Peace Song .. nengok , dia buat peace tue.. 





owh.. ade 2 org lagi kawan2 malaysia yg sama school ngan ayein .. both pon kawan2 petronas gak .. but class x sama dgn Farrihin  


as u know.. diorang pakai bendera kat leher  mewakili negara memasing .. ade juga anak2 org malaysia yg mix kat sini , tapi since their father bangsa asing .. so diorang membawa bendera his/her father Nationality .. apa pon .. i am so proud of farrihin .. hanging Malaysia flag to his neck make me feel overwhelmed.. 


oklah , layan gamba ye 











'









8 comments:

yatie chomeyl said...

comel2 semua..geramm aku tgk

notti netti said...

alahai bestnya...rasa proud pulak tetiba.....

mummy_ayu said...

best tu..tak sabar nak tunggu hujung tahun ..nak tk koncert Ian pulak. :-)

Nad @ MamaZakwan said...

cute nye farrihin!
hepi btul dia!

Aida Jelita said...

proud to be malaysian..

Sidratul Muntaha said...

speaking of mix
kat lab aku ade student biottech
muka totally mcm melayu tpi hidung dia mancung mcm pak arab..
dengan selamba kodoknya aku brief dlm base melayu time expalin nak operate mesin friction losses tu..
up in the end,dia dtg kat aku and speaking.
aku punya confident ckp naper ko tak ckp melayu?!!
sekali member2 dia kate:
kak,mak dia mix melayu thai kwin dgn pak arab.
*tepuk dahi aku time tu!!
ahahaha....

siyes bangga gile bila tgk anak bwk pnji negara..
haimeh?!!

ibuhebat said...

eh eh.. nama anak kita sama la :)
bangganya bendera malaysia dikibarkan.. :)

Reflisia said...

Wow! proud to be Malaysian! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...