Followers

Monday, April 23, 2012

Mi niña

She's almost 6 now!

9 comments:

mama tisya said...

gmbr last tu ada rupa abglong

mummy_ayu said...

ya ampun..makn bam bam la dia & makin tomei..with her tutu..so cute..bila nak balik sini? boleh digeget2.

Nad @ MamaZakwan said...

sangat shomeeellllssss!!!!!

Sidratul Muntaha said...

hoho!
tiba - tiba rasa nak beranak lagi!

Peri PiA said...

eeee,geram comel sgt!

Reflisia said...

cumel sangat =)

Nadra Farissa said...

very adorable!!!!

dyanayusuf said...

olololooo..bam bam nye farrina. muka sebijik abah dia ni.farrihin pon mcm abah. version fida jr. bila agaknya?? hehehe

Wiz said...

Lama sungguh tak jenguk happy family in Dubai ni. How have you been? Dah ada baby girl yg fashionista lagi. So adorable mcm mama dia jeger. So happy for you. Kak wiz pergi Umrah tu criter 15 years ago la, baru kawin masa tu. How long will you be there, mana tau ada rezeki boleh singgah jumpa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...